Sztenderd lengéscsillapítók és rögzíthető gázrugók

A Suspa cég, reagálva a kis mennyiségi igényt támasztó vevői megkeresések nyomására, a gázrugók választéka mellett sztenderd katalóguskínálatot hozott létre lengéscsillapítókból, valamint rögzíthető gázrugókból is.S.4_mittlere_Feder.png

Ezek a termékek idáig csak jelentősebb mennyiségi igény esetén voltak elérhetők. Mostantól viszont azon partnereink számára is megoldást tudunk kínálni, akik mögött nem áll nagy mennyiségi potenciál, valamint az alkalmazást lehetőségük van a katalógusban található választékhoz igazítani.

A lengéscsillapítók sztenderd kínálata a HD25 alaptípusra épül, mellyel típustól függően 91-206mm közötti dugattyúlöket, valamint 100-4000N közötti csillapítóerő érhető el. Működését tekintve összenyomásra, vagy kihúzásra csillapító változatok szerepelnek a kínálatban. A csillapítókhoz szemes, gömbcsuklós és villás végződések választhatóak.

 

S6KLEINL.png

A rögzíthető gázrugók sztenderd kínálatának a rugalmasan rögzülő EL1 és EL2, valamint a keményen rögzülő HY1 és HY3 gázrugók adják az alapját, 20-250mm közötti lökethosszakban. A kitolóerő 200-1000N közötti tartományban határozható meg, illeszkedően az alkalmazás kívánalmaihoz. A gázrugók végeire szemes vagy villás végződés, valamint többféle kioldós szemes végződés választható.