Elesa + Ganter®

Általános gépépítő elemek

Elesa+Ganter

 

Az Elesa+Ganter gépépítő elemek a tervezőmérnökök, gyártók és karbantartók számára nyújtanak megoldást, számos alkalmazási területre.
A termékek fejlesztése során, az eredeti formák és egyedi kialakítások ergonómiai szempontok szigorú figyelembevételével történnek, hogy a termék egyszerre teljesítse az esztétikus megjelenés és a felhasználóbarát használat és a funkció kritériumait. Ennek eredményeképp számos termék tekintélyes nemzetközi ipari formatervezési versenyeken (Die Gute Industrieform - Hannover, Design Center - Stuttgart, Compasso d’Oro - Milánó) díjat nyert.

Az Elesa+Ganter cég, termékeivel főként a géptervezés, gépgyártás során leginkább előforduló és ismétlődő gépelemek területére fókuszál, ezért bizonyos sztenderd termékek, normáliák mellett széles típus- és méretválasztékot kínál olyan termékekből, mint a kézikerék, hajtókar, marokcsavar, szárnyas csavar, csuklópánt, helyzetjelző óra, géptalp, leszorító, golyós tájoló, hidraulikus rendszerekhez alkatrészek, olajszintjelző, záródugó stb.

Az általános felhasználású gépelemek mellett, speciális felhasználási környezetben alkalmazható termékekkel is találkozhatunk a kínálatban.

Az Elesa+Ganter nagyvállalat a felhasználók hatékonyabb kiszolgálása érdekében jött létre, az olaszországi székhelyű Elesa és a német Ganter cég kölcsönös együttműködése által, már több mint 30 évvel ezelőtt. A minőséget, mint cégfilozófiájukban legfőbb értéket, a vállalatirányítás tejes folyamatába beépítették a tervezéstől a gyártásig, a logisztikától a marketingig. Minőségbiztosításuk érdekében az Elesa+Ganter az első cégek között volt, akik megszerezték az ISO 9001 minősítést.

A Biotek Kft. 1997. óta forgalmazza az Elesa+Ganter termékeket, melyek közül a hazai felhasználók által leginkább közkedvelt típusokat raktárról szállítja.
 

Gépépítő elem típusok

 

Különleges tulajdonságú termékek

rozsdamentes acél, "fehér", antibakteriális, stabil fogást biztosító, antisztatikus termékek