Felelősségvállalási nyilatkozat

Ez a nyilatkozat kiterjed a honlapon található tartalmakra, letölthető dokumentumokra, adatlapokra, tervezési segédletekre és modellekre.

Minden erőfeszítést megteszünk, hogy honlapunkon és a letölthető dokumentumokban a leginkább aktuális és pontos információk szerepeljenek. A honlapon szereplő tartalmak előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Biotek Kft. nem garantálja a honlapon keresztül letölthető tartalmak, adatlapok és modellek pontosságát vagy megfelelőségét, ezen információk csak útmutatásként szolgálnak. Biotek Kft. javasolja minden terméknek a konkrét alkalmazásban történő ellenőrzését, függetlenül a honlapról letöltött adatlapon, rajzon vagy modelleken szereplő adatoktól.

Biotek Kft. korlátozás nélkül elutasít minden garanciát, felelősséget és felmerülő igényt, melyek a honlapon szereplő tartalmak, adatlapok és modellek adateltéréseivel illetve hibáival kapcsolatosak.

Ezen honlap bármely anyagát reprodukálni, visszakereső rendszerekben tárolni vagy továbbítani, megosztani vagy publikálni semmilyen formában, semmilyen eszközzel és semmilyen szándékkal nem megengedett a Biotek Kft. előzetes, írásos beleegyezése nélkül.