Accuride

DZ7957-2: Ringatózás a tengeren a Sella Design kanapéágyaival

Ideális a nyaralás során egy szobán osztozó kis baráti társaságok számára, ezek a Sella-Designtól származó kanapéágyak, amelyek pótágyat biztosítanak és az Accuride DZ7957-2 nagy teherbírású, széles fiókokhoz kifejlesztett vezetősínnek köszönhetően könnyen összecsukhatók.

DZ3607: Az egészség képe: A Mediso és az Accuride orvosi képalkotási innovációi

A Mediso akkor találkozott az Accuride golyós teleszkópos sín kivitelekkel, amikor megtervezték az AnyScan családot, egy egyedülálló, háromféle modalitású képalkotó rendszert, amely egy alkalmazáson belül egyesíti a SPECT, CT és PET szkennelési technológiát. Hatékonyabb és eredményesebb szolgáltatást nyújt a betegek számára azáltal, hogy egy helyen több különböző vizsgálatot is el lehet végezni rajtuk.

DA0115RC: Zökkenőmentes vitorlázás az Accuride sínekkel

Magyarországon az AQWIA a vitorlázás és a környezetvédelem iránti szenvedélyét egyesítette az elektromos vitorlás jachtok megalkotásában. Termékeik világszerte piacvezetők, és megtestesítik a luxusjachtok minden tulajdonságát - kényelmesek, csendesek és egyszerűen kezelhetők -, de ami a legfontosabb, hogy 100%-ban környezetbarát módon kínálják ugyanazt az életstílust, amit az emberek a hajózáshoz társítanak.

DZ2421: Hőálló sínek

A Fireplace Kft. az új Adamis termékcsaládjának fejlesztése során olyan síneket keresett a tűztér alatti fiókok számára, amelyek ellenállnak a hőhatásnak.