DZ2421: Hőálló sínek

Ahogy a nyár a végéhez közeledik és a hideg kezd beúszni a nyári éjszakákba, sokunkban felmerül, hogyan lehetne még többet kihozni ezekből a kellemes estékből. A teraszokon és a kertekben egy pohár bor mellett eltöltött esték lassan visszatérnek a beltérbe, a nappalik és étkezők kényelmébe. Bár a legtöbb otthonban van központi fűtés, amely a kinti hidegebb idő beköszöntével felmelegíti a lakást, igazából semmi sem hasonlítható a kandallóhoz, amely maga köré gyűjti a vidám társaságokat.

 

1627_1_600x400.jpg

 

A magyar Fireplace Kft. az európai piac meghatározó szereplőjévé vált: 1994 óta gyárt és látja el az otthonokat minőségi beltéri kandallókályhákkal. Gyártásuk minősége megfelel a legmagasabb nemzetközi szabványoknak. A Fireplace Kft. 2000 óta tagja a "HKI Industrieverband Haus-, Heiz-, und Küchentechnik e.V." (Ház-, Fűtés- és Konyhatechnikai Ipari Szövetségnek), így teljes értékű szereplője a német piacnak.

A Fireplace Kft. az új Adamis termékcsaládjának - amely az lemez vagy zsírkő burkolattal ellátott modelleket foglalja magába - fejlesztése során olyan síneket keresett a tűztér alatti fiókok számára, amelyek ellenállnak a hőhatásnak. Ezek a fiókok a kandalló jobb szellőzését és a fatárolás helyét hivatottak biztosítani, valamint megkönnyítik a kandalló tisztítását, ezért a fióksíneknek megbízhatónak és tartósnak kell lenniük ahhoz, hogy ezeket a funkciókat fenn tudják tartani.

Annak érdekében, hogy megtalálja a megfelelő terméket, a Fireplace Kft. a Biotek Kft-hez fordult. Az Accuride termékek megbízható forgalmazója, a Biotek több évtizedes szakértelemmel és kiterjedt értékesítési hálózattal rendelkezik Magyarországon, így mindig a legjobb megoldást találja meg ügyfelei számára. Széleskörű ismeretekkel rendelkeznek az alkatrészek terén, beleértve az Accuride lineáris és teleszkópos sínek választékát.

 

Fireplace-application-photo.jpg

 

A végső választás a Fireplace számára a DZ2421 volt, egy könnyű, mindössze 20 mm magas és 8 mm széles teleszkópos sín. Ez az alacsony profil ideális a kandallók alján lévő keskeny fiókokhoz, így biztosítva a legmagasabb szintű térkihasználást. A fiókok sínen való mozgatása is könnyebbé válik egyrészt a könnyű, vékony lemezből készült fiókok, másrészt a sínek kis keresztmetszetéből és alacsony tömegének köszönhetően.

Ha a tökéletes sínt keresi következő projektjéhez, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és szakértőink egyike szívesen segít Önnek.

 

Accuride_Logo.png