DZ7957-2: Ringatózás a tengeren a Sella Design kanapéágyaival

 

Cruise-ship1.jpg

 

Nem mindenki párosban járja be a világot. A hajóutak az egyedül és a családdal utazóknak egyaránt vonzóak és egyre gyakrabban vágnak bele a kalandokba hármas csoportokban is. Ilyen esetben egy kétágyas és egy egyágyas szoba kivétele megnövelni a nyaralás árát, ezért sok tengerjáró hajó kifejezetten háromszemélyes szobákat kínál. Az ilyen típusú szobák úgy néznek ki, mint bármelyik másik: Franciaágy és kanapé van bennük, viszont a kanapé valójában egy harmadik ágy.

Ideális a nyaralás során egy szobán osztozó kis baráti társaságok számára, ezek a Sella-Designtól származó kanapéágyak, amelyek pótágyat biztosítanak és az Accuride DZ7957-2 nagy teherbírású, széles fiókokhoz kifejlesztett vezetősínnek köszönhetően könnyen összecsukhatók. A 7957-es típus akár 1000 mm szélességben felszerelve és 100%-os kinyúlással biztosítja, hogy a kanapéágynak ne kelljen kompromisszumot kötnie a szélesség, a hossz - vagy a jó éjszakai alvás tekintetében.

Sofa-bed.jpg

 

A Sella-Design Kft. magyar bútorgyártó cég ugyan csak 2017 tavasza óta működik a jelenlegi formájában, de cégük története komoly múltra tekint vissza. Mohácson több mint 50 éve gyártanak bútorokat, a helyi asztalosok és kárpitosok pedig több mint fél évszázada adják tovább apáról fiúra a szakmai tapasztalatokat. Mivel minden megrendelésre készül, a Sella-Design székek, asztalok, kanapék teljesen egyediek.

Sella-boat-sofa-bed---open.jpg

 

 

A Sella-Design a magyarországi Biotek forgalmazón keresztül ismerkedett meg az Accuride termékeivel. Az 1991-ben alapított Biotek az alkatrészek széles választékát kínálja, és más márkák, köztük az Accuride forgalmazójaként működik egész Európában. A több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Biotek a nemzetközi szabványok követelményeinek megfelelően megszerezte az MSZ EN ISO 9001:2009 és az MSZ EN ISO 14001:2005 tanúsítványokat.

 

 

Sella-boat-sofa-bed.jpg

Accuride_Logo.png