Hírek

Southco Keypanion alkalmazás

Az új megoldással minden eddiginél egyszerűbben, okostelefonjával kezelheti a Southco Bluetooth-kompatibilis eszközeit. Az új Keypanion alkalmazban bárhol és bármikor vezérelheti a berendezéseket és a felhasználók hozzáféréseit is. Az alkalmazás iOS és Android eszközökre is elérhető.

GN 938 – csuklópánt üvegpanelhez

Ezt az Elesa+Ganter® csuklópántot üveg, műanyag vagy egyéb sérülékeny anyagból készült, 4-12mm közötti anyagvastagságú panelek nyitására tervezték. A csuklópánt egyik szárnyának mind a sík, mind a csavart körül ölelő felületei védőelemekkel vannak ellátva, alkalmassá téve a zsanért a panel sérülésmentes megfogására. A másik szárny 6-8-10mm horonyméretű profilrendszerekhez is illeszthető GN 938.1 típusú T-anyák segítségével.

PEM® RVTB™ rögzítőelem vékony lemezbe

A PEM® RVTB™ anyák teherbíró menetet biztosítanak olyan lemezekben, melyek túl véknyak ahhoz, hogy menetet fúrjanak bele, illetve a besajtolható anyák használhatósági lemezvastagsága alatti. Ezen kötőelemek már 0,5mm anyagvastagságtól alkalmazhatóak, és a lemez széléhez közel helyezhetők a fogadó anyag deformációja nélkül.

Heyco® Sun Products katalógus

A Heyco® készített egy olyan iparágspecifikus összefoglaló katalógust, ami a napenergia rendszerek számára kínál különféle típusú kábelvezetési megoldásokat. A kínálatban kábelátvezetők, kábelrögzítő klipszek, kábelkötegelők, kábelrendezők, kábelbilincsek, záródugók, stb egyarányt megtalálhatóak. Heyco ezen katalógusban szereplő Solar termékekre 20 év egyedi garanciát biztosít, hogy azok anyag és gyártási hibától mentesek.

Év végi nyitvatartás

Utolsó munkanap: 2023. december 21. (csütörtök) | Utolsó GLS árufeladás: 2023. december 20. (szerda) | Első munkanap és árufeladás: 2024. január 2. (kedd)

EA-BT – egy kimenetű BLUETOOTH vezérlő

Az EA-BT BLUETOOTH vezérlő egy könnyen használható megoldás, amely új lehetőségeket nyit a virtuális kulcsmegosztás, a biztonsági ellenőrzési nyomvonalak és az IoT terén. A Southco plug-and-play technológiája leegyszerűsíti a telepítési folyamatot, így bármely elektronikusan működtetett retesz könnyen csatlakoztatható egy intelligens hozzáférési hálózathoz. Ezenkívül minden egyes Bluetooth-vezérlő beépített egyedi digitális azonosítóval rendelkezik, így az intelligens hozzáférési hálózatok meg tudják különböztetni őket egymástól.

R4-25 - bekattanó zár elektronikus nyitás opcióval

A Southco R4-25 bekattanó zárak sajátos opciója, hogy a hagyományos Bowdenes nyitású változatok mellett integrált ajtóérzékelővel és elektronikus nyitómechanizmussal felszerelve választható. A zárak a rugalmas szerelhetőség érdekében úgy lettek megtervezve, hogy ugyanazon típus jobb és bal oldalra egyaránt felszerelhető legyen, valamint elölről rögzíthető kivitel is helyet kapott a kínálatban.

Rendkívüli kedvezmények

Egyes termékeink 50%-os kedvezménnyel érhetőek el a raktárkészlet erejéig. A szűrőfeltételeknél keresse az "outlet -50%" lehetőséget! Az árak megtekintéséhez bejelentkezés szükséges. A feltüntetett árak már tartalmazzák a kedvezményt!

42-1-4629, 42-1-4630 - Zongorapántok határolóval

Ezen legújabb Pinet zongorapántok egyedi jellemzője, hogy határolóval vannak felszerelve, amelyek 65°-nál megakadályozzák a szárak teljes összecsukódását. A pántok AISI 304-es rozsdamentes acél anyagminőségből 500 és 1000 mm-es hosszakban érhető el, furattal ellátott kivitelben.

GN 1110 – Rögzítőheveder

Az Elesa+Ganter GN 1110 rögzítőheveder kábelek vagy más alkatrészek nagy teherbírású összefogását teszi lehetővé. Csatjának köszönhetően egyszerűen oldható kötést biztosít, többször felhasználható.