Hírek

D9-PR – 1/4 fordulatos elveszíthetetlen panelrögzítő

A DZUS® D9 Tech Line negyedfordulatú rögzítőelem egyesíti a Southco bevált negyedfordulatos és elveszíthetetlen rögzítési technológiáit, hogy egy új generációs megoldást hozzon létre, amely egyenletes, megbízható szorítóerőt és gyors hozzáférést biztosít.

EH-8C – csuklópántok

A Southco EH csuklópánt család legújabb tagjai a fekete porszórt alumínium EH-8C típusok, melyek süllyesztett furatos és hengeresen süllyesztett oválfuratos kialakításban érhetők el, 180-fokos nyitásszög mellett.

Southco katalógus 2023

Fedezze fel a több mint 80 oldalnyi új megoldást! Igényelje nyomtatott katalógusát még ma!

DZ4180 – nagyteherbírású vezetősín

Az Accuride gyártmányú DZ4180 vezetősín 100% kihúzhatósággal, mérettől függően maximum 980kg terhelhetőséggel rendelkezik, és akár 2 méteres hosszban is elérhető.

GN 53.3, 53.4 – Mágnes fogantyúval

Az Elesa+Ganter ezen mágnesei olyan fogantyúszerű házzal rendelkeznek, amely könnyű felhelyezést és eltávolítást tesz lehetővé, így kiválóan alkalmas például munkautasításoknak a gyártógépen történő rögzítésére.

HYSON nagyerejű szerszám gázrugók

Kínálatunkban elérhetővé váltak HYSON típusú nagyerejű gázrugók, amelyek leginkább présszerszámokban használatosak. Ezeket a gázrugókat úgy tervezték, hogy a préselést érintő olyan problémát képes legyen kiküszöbölni, mint a túlzott terhelés, magas zajszint és a szerszámvisszatérés okozta ütés.

Ünnepi nyitvatartás, weboldal karbantartás

Utolsó munkanap és árufeladás: 2022. december 22. 12:00-ig | Első munkanap: 2023. január 2. | Az ügyfélkapu KARBANTARTÁS miatt nem lesz elérhető 2022.december 22. 12:00-től 2023. január 2. 10:00-ig! A karbantartás során eddigi bizonylatai archiválásra kerülnek. Amennyiben a későbbiekben szüksége lesz archív adataira, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@biotek.hu email címen.

E6-70 – rozsdamentes acél súrlódásos csuklópánt

A súrlódásos csuklópántok közös jellemzője, hogy a megfelelő nyomatékú típusok alkalmazásával, a fedél a nyitás bármely helyzetében pozícióban hagyható, pótlólagos kitámasztás nélkül. Az E6-os súrlódásos csuklópánt termékcsalád típusai között megjelent a rozsdamentes acél E6-70-es széria, amely korrozívabb közegekben történő felhasználásra kínál megoldást.

80 – műanyag bekattanó zár

A Southco 80-as bekattanó zárak egyszerű, költséghatékony megoldást kínálnak toló és zsanérozott ajtók, fedelek zárására egyaránt. A fekete és fehér színben elérhető zártípus szerelése egy mozdulattal, lemezkivágásba pattintással történik. A bekattanó kivitelnek köszönhetően a fedél zárásakor nem szükséges a zár kézzel történő kezelése.

Suspa 16-12 gázrugó széria

Ezúton szeretnénk felhívni tisztelt meglévő és leendő partnereink figyelmét a Suspa gázrugók legújabb családjára. Ez a 16-12 széria a korábbi gázrugók kínálatát kisebb méretű és erőtartományú gázrugókkal bővíti olyan alkalmazások számára, ahol a műszaki és esztétikai követelmények ezt megkívánják és lehetővé teszik.