Hírek

GN 36, GN 37 – nagy teherbírású állítható géptalpak

Az Elesa+Ganter legújabb állítható géptalpai nagy teherbírásuknak köszönhetően kifejezetten nagy tömegű gépek számára biztosítanak szintbeállítási lehetőséget. 80-100-125-160-200mm átmérőjű talpakkal érhetők el, rögzíthető és nem rögzíthető kivitelekben, M20-M42 közötti finommenetes szárakkal, többféle hosszban.

DZ5417 - vezetősín

Az Accuride gyártmányú DZ5417 vezetősín 100%+ kihúzhatósággal, összetolt helyzetben tartó funkcióval rendelkezik, emiatt a kihúzáshoz némi többleterő bevitele szükséges. Ezen funkció olyan beépítéseknél előnyös, ahol reteszelésre nincs szükség, de kisebb vízszintestől való eltérések miatt, a fiók magától kinyílhatna.

Trisert-3 M12 - menetes betét

A Tappex Trisert-3 típusú menetes betétek kínálata kibővült M12 méretű, 303 és 316 rozsdamentes acél anyagminőségből készült típusokkal.

Szerverhiba

Szerverhiba miatt a rendelés és ajánlatkérés nem működik jelenleg az oldalon. A hiba javítás alatt. Szíves türelmüket kérjük! Köszönjük!

AH-2E – csuklópánt dupla forgásponttal

A Southco AH-2E típusú csuklópántok két forgástengellyel rendelkeznek, ami 180° nyitásszöget eredményez. Ez kiválóan alkalmassá teszi felhajtható asztalok építésére például olyan alkalmazásokban, ahol a rendelkezésre álló hely korlátozott. Súrlódásos típusai megakadályozzák a mozgatott asztalrész csapódását mind a felhajtás, mind a lehajtás során.

AV-B30 – állítható monitortartó egység

Az AV-B30 használatával könnyen és gyorsan a kívánt helyzetbe állítható a monitor. Fel/le és jobbra/balra mozgatható fej egység önmagában, vagy egy, illetve két kiegészítő karral, rúdra, valamint falra szerelhető kivitelekben, fekete, fehér és ezüstszürke színekben. VESA-kompatibilis monitorrögzítés.

EBR-SWB – fogantyú bistabil mikrokapcsolóval

EBR-SWB típusú fogantyúk integrált bistabil mikrokapcsolóval rendelkeznek, így megoldást kínálnak olyan alkalmazások számára, ahol nem impulzusszerű, hanem tartós idejű jeladásra van szükség. A fogantyú testébe épített két LED tetszőleges visszajelzésre használható.

Elesa+Ganter többcsuklós kivetőpántok

A többcsuklós kivetőpántok egyik legnagyobb előnye, hogy kívülről nem látható módon az ajtó vagy fedél belső felére szerelhetők, ami mind esztétikai, mind vandálbiztossági szempontból kedvező megoldás.

UTB, UTR – golyós és görgős továbbító egység

Az Elesa+Ganter legújabb anyagmozgatást segítő továbbító egységei műanyag házzal készülnek, amely önkenő tulajdonságának köszönhetően nem igényel további kenőanyagot. Ennek köszönhetően kiválóan használhatók olyan anyagtovábbító alkalmazásokban, ahol a kenőanyagmentes tisztaság igénye fontos követelmény.

R4-20 – bekattanó zár kézi kioldókarral

A Southco R4-20 típusú bekattanó zárak idáig csak Bowdenes aktiválási lehetőséggel voltak elérhetők, de mostantól kézi kioldókaros kivitel is szerepel a kínálatban. Duplán bekattanó változatai a teljesen zárt pozíció mellett egy előzetes zárt pozícióval is rendelkeznek, ami egy nem kellően körültekintő bezárás esetén is biztosítja a fedél kinyílás mentességét.