Hírek

Pénteki áruátvétel

A raktári áruátvétel 2022. július 1-jén (pénteken) 12 óráig lehetséges.

Meghívás nyílt napokra

Az ipar napjai alkalmából bemutatóval egybekötött nyílt napok a Biotek Kft-nél. Kérjük jelezze látogatási szándékát a "Részletek" gombra kattintva.

C2-5x - szorítózár automatikus zárással

A Southco C2 szorítózárak legújabb kiviteleiben elérhetővé váltak olyan változatok, amelyek esetében a zárfogantyú alaphelyzetbe kattintását követően az ismételt nyitás kizárólag kulccsal lehetséges. Ezen zártípusok megfelelnek például az ISO-TS 28923 előírásainak is, amely kulcsot követel meg bizonyos egységekhez történő hozzáféréshez.

MP-07 - elrejthető akasztógombok

Az MP-07 típusú elrejthető akasztógomb az előlap síkjából nyomásra kijön, majd ismételt megnyomással síkba zárható. Létjogosultsága legfőképp járműveken van, ahol a használati igény alkalmi, valamint egy állandóan kiálló akasztó helyigény és közlekedés szempontjából kerülendő.

NSF, NSL - trapézmenetes anyák és orsók

Az Elesa+Ganter NSF és NSL termékei egy trapézmenetes peremes anya és orsó páros. Az anyák kétféle műanyag anyagminőségben érhetők el.

HDLCC - kábelrögzítő bilincs

A Heyco® ezen kábelrögzítő típusánál a kábelrögzítő bilincs rögzítése és a kábel rögzítése egymástól elkülönül, így karbantartás esetén a kábel úgy távolítható el a rögzítőbilincsből, hogy az a helyén marad. A bilincs kábelt körülölelő része kézzel, egyszerűen kipattintható és visszapattintható, szerelés során nem szükséges hozzá szerszám.

Dupla csuklós Pinet zongorapánt

Ez az egyedi dupla csuklós zsanér egy olyan speciális zongorapánt, amely vastagabb panelekhez lett kifejlesztve, valamint önmagán hordozott tömítés fogadására is alkalmas. A tömítés a zsanér belső, felhajló éleire helyezhető, biztosítva a tömítettséget és a csillapított zárást, egyben esztétikus megjelenést kölcsönözve az alkalmazásnak.

R4-75 – külső rotoros duplán bekattanó zár

Az R4-75 típusú bekattanó zárak tervezése során a bekattanó nyelvrészt és a működtető mechanikát úgy választották el, hogy minimalizálják a szennyeződés bejutását a kényesebb működtető területhez. A duplán bekattanó kialakítás miatt a nyelv a teljesen zárt pozíció mellett egy előzetes zárt pozícióval is rendelkezik, ami egy nem kellően körültekintő bezárás esetén is biztosítja a fedél kinyílásmentességét.

37-10, 37-20 – rugalmas békazár

A békazárak általában síkban lévő panelek határozott, szoros összefogására használatosak. A Southco 37-10 és 37-20 békazár család gumi húzótaggal rendelkezik, aminek köszönhetően csökken a rezgések átvitele az összefogott alkatrészek között.

TCC – technopolimer vázcsatlakozók

Az Elesa+Ganter vázépítő elemeinek választéka kiegészült üvegszál erősítésű technopolimer anyagú vázcső csatlakozókkal, melyek a korábbi alumínium típusok mellett kínálnak költséghatékony és könnyű vázépítési megoldást.