Hírek

Elesa+Ganter többcsuklós kivetőpántok

A többcsuklós kivetőpántok egyik legnagyobb előnye, hogy kívülről nem látható módon az ajtó vagy fedél belső felére szerelhetők, ami mind esztétikai, mind vandálbiztossági szempontból kedvező megoldás.

UTB, UTR – golyós és görgős továbbító egység

Az Elesa+Ganter legújabb anyagmozgatást segítő továbbító egységei műanyag házzal készülnek, amely önkenő tulajdonságának köszönhetően nem igényel további kenőanyagot. Ennek köszönhetően kiválóan használhatók olyan anyagtovábbító alkalmazásokban, ahol a kenőanyagmentes tisztaság igénye fontos követelmény.

R4-20 – bekattanó zár kézi kioldókarral

A Southco R4-20 típusú bekattanó zárak idáig csak Bowdenes aktiválási lehetőséggel voltak elérhetők, de mostantól kézi kioldókaros kivitel is szerepel a kínálatban. Duplán bekattanó változatai a teljesen zárt pozíció mellett egy előzetes zárt pozícióval is rendelkeznek, ami egy nem kellően körültekintő bezárás esetén is biztosítja a fedél kinyílás mentességét.

37 – rugalmas békazár, karos kivitel

A békazárak általában síkban lévő panelek határozott, szoros összefogására használatosa. A Southco 37-es békazár család gumi húzótaggal rendelkezik, aminek köszönhetően csökken a rezgések átvitele az összefogott alkatrészek között.

Rövidített nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy július 2-án (pénteken) raktárunk és irodánk 11:30-ig tart nyitva. Megértésüket előre is köszönjük!

RE.F5 ESD mentes ipari kerekek

Az Elesa+Ganter ipari kerekek RE.F5 típusai kibővültek olyan speciális futófelülettel rendelkező változatokkal, amelyek ESD mentes EPA területeken is alkalmazhatók. A futófelület 90 Shore A keménységű, szürke, nyommentes, öntött poliuretán anyagból készül. A kínálatban megtalálhatók villa nélküli, normál és erősített fix- és forgóvillás, fékkel ellátott és fék nélküli kivitelek.

Tappex® külsőmenetes betétek

A külsőmenettel vagy menet nélküli csappal ellátott Tappex betétek a belsőmenetes megfelelőjük betéttest-szerkezetével és szerelési jellemzőivel rendelkeznek. Ennek következtében a Trisert, Foamsert, Multisert, Microbarb vagy HiMould konstrukció valamennyi módozata előállítható csapos kivitelben, adott csaphosszúsággal.

Accuride vezetősínek beépítése

Az Accuride vezetősínek a golyós megvezetésnek és a magas gyártási minőségnek köszönhetően pontosan illeszkednek egymáshoz, és a katalógusban megadott használati ciklus alatt egyenletes, könnyed, precíz mozgatást biztosítanak.

DA4165 – nagy teherbírású két irányban kihúzható vezetősín

A DA4165 típusú Accuride vezetősín megoldást kínál azon nagy teherbírást igénylő alkalmazások számára, ahol a fiók tartalmához két irányból hozzá kell férni, valamint biztonsági okok miatt elválasztott területek közötti anyagmozgató vagy tároló rekeszek esetében.

Új magyar PEM katalógus

Ezúton ajánljuk kedves partnereink figyelmébe legújabb magyar nyelvű PEM besajtolható rögzítőelem katalógusunkat. A letisztult dizájnban és újragondolt termékelrendezésben az új rögzítőelem típusok, a régi típusok bővített választéka, valamint a Haeger sajtológépek is helyet kaptak.