Hírek

K2, K3, K4, K5 – békazárak

A Southco békazár használatával egy síkban lévő vagy egymásra merőleges panelek határozottan, szorosan foghatók egymáshoz. A K2-K5 békazár típusok esetében a szorítás forgó szárny segítségével történik, melynek köszönhetően véletlen nyitástól mentes stabil zárás valósul meg, kis helyigény mellett.

N7 – elveszíthetetlen anya

Az N7 típusú elveszíthetetlen anya teste besajtolás során rögzül a lemezben, a testre épített belső menetes fejrész szabadon forgatható. Így egy olyan alkatrészt kapunk, melynek szerelése során az anya nem ejthető le, ami különösen elektronikát tartalmazó egységek esetében okozhat kárt.

RLE – letalpalható ipari kerekek

Az Elesa+Ganter ipari kerekek választékában megjelent RLE.F8-N és RLE.FF-N típusok közös jellemzője, hogy az integrált állítható csúszásgátolt géptalppal rendelkeznek, ami lehetővé teszi a mozgatott egység szükség szerinti biztonságos rögzítését. Használatával egyszerűen válthatunk mozgatottból fix munkaállomásra és vissza.

DZ2730 – vezetősín

Az Accuride® gyártmányú DZ2730 vezetősín 100% kihúzhatósággal, hosszmérettől függően maximum 30kg terhelhetőséggel, kis keresztmetszettel rendelkezik, és akár fektetve is beépíthető.

PEM® eConnect™ rögzítőelemek

A PEM® eConnect™ csap használatával a megismételhető, konzisztens elektromos kötések hozhatók létre a hagyományos rögzítési módszerekhez képest könnyed szereléssel. A kötés elektromos ellenállása kevesebb mint 100 μΩ. Szerelését tekintve lemezbe sastolható (EPCRB™) és NYÁK panelbe nyomható (EPFRB™) kivitelekben érhetők el.

ES-01 – univerzális szenzor elforduló nyelvű zárhoz

A Southco ES-01 érzékelők az állítható átfogású E5-6-os zárakhoz illeszthető E5-4000-M zárnyelvekkel együtt használhatóak. Segítségükkel visszajelzés nyerhető a zárnyelv helyzetéről. Kivitelét tekintve alaphelyzetben nyitott mikrokapcsolós és váltókapcsolós változatok szerepelnek a kínálatban, mely utóbbiból csatlakozóval ellátott kivitel is elérhető.

ST-20L – pozicionáló csuklópántok

A Southco ST-20L pozícionáló csuklópántok egyrészről oldalfalra szerelhetők, közvetlenül használható forgástengelye a felerősítési síkra merőleges, kivetésmentes mozgást biztosít. A termék jellegéből adódóan billenő vagy körbe forgatható beépítésre alkalmas.

EMPC – U-fogantyú színes fronttal

Ennek a legújabb Elesa+Ganter® fogantyúnak az egyedi jellemzője, hogy a hét színben elérhető csavartakaró a fogantyú teljes elülső felületén végigfut, ami egyedi, esztétikus megjelenést kölcsönöz az alkalmazásnak, emellett messziről is jól észlelhető. Méretét tekintve 117-120mm furattávval rendelkezik, M6 és M8 csavaros rögzítési opciókkal.

DZ2720 – vezetősín

Az Accuride® gyártmányú DZ2720 vezetősín 75% kihúzhatósággal, hosszmérettől függően maximum 20kg terhelhetőséggel, kis keresztmetszettel rendelkezik, és akár fektetve is beépíthető.

Pinet mini csuklópántok

A Pinet mini csuklópántok kisméretű alkalmazások számára kínálnak megoldást. Anyagát tekintve rezezett acélból készülnek, valamint 15x9mm és 25x16mm közötti méreteben érhetőek.