Hírek

Ünnepi nyitvatartás

Utolsó munkanap és árufeladás: 2022. december 22. 12:00-ig | Első munkanap: 2023. január 2.

ZGD - fogaskerekes tengelykapcsoló

Az Elesa+Ganter ZGD típusú csuklópárja forgó tengelyek könnyen bontható összekapcsolására szolgál, miközben kis súly és alacsony tehetetlenség mellett bizonyos tengelyirányú- és szögeltérésnek is teret enged 150 fordulat/perc értékig. Az értékek a hőmérséklettől, a tengelykapcsolótól és a folyamatos üzemórától függően változhatnak.

Zongorapántok egyedi méretben

A Pinet kínálatában szereplő zongorapántok most már nem csupán katalógusméretben érhetők el, hanem kis darabszámú, egyedi igények kiszolgálásával bővült a szolgáltatások köre. A legegyszerűbben a honlapunkon keresztül juthat el arra a gyártói felületre, ahol előre beállított értékek alapján gyorsan konfigurálható az egyedi csuklópánt, akár egy darab rendelése esetén is. Az így leadott rendelés már 48/72 órán belül feladásra kész.

LTBSR - kábelátvezető

A Heyco® ezen kábelátvezetője nylon és elasztomer anyagok kombinációjából készül, egy gyártási lépésben. Kialakításából adódóan kiválóan ellenál a por és vízbehatolásnak. Szerelése során, első lépésben a kábel rögzítésre kerül az átvezetőben egy fogó segítségével, majd ezt követően a megfelelően előkészített furatba pattintással kerül végleges helyére.

Southco 07 – műanyag békazár

A békazárak általában síkban lévő panelek határozott, szoros összefogására használatosak. A Southco 07 műanyag békazár család kisméretű, költséghatékony zárási megoldást kínál, fekete és fehér színekben.

Pinet FinAlu® zongorapántok

A zongorapántok között egyedi, igényes kivitelű Pinet FinAlu típusok alumínium profilból kerülnek legyártásra. Ennek köszönhetően, amellett hogy esztétikus, egyben hajlás szempontjából is jóval merevebb kivitelt biztosítanak a szimplán lemezből készülő zongorapántokkal szemben.

GN 437 - Állítható súrlódásos csuklópántok

Az Elesa+Ganter által kifejlesztett GN 437 zsanérok olyan beépített súrlódó taggal rendelkeznek, amelyek által biztosított nyomaték a csuklópánt tengelyébe integrált állítócsavar segítségével a kívánt értékre állíthatók.

Rozsdamentes acél gázrugók

AISI 316 anyagának köszönhetően erősen korrozív környezetben is használható gázrugók, ezért olyan területek számára is megnyitja az alkalmazhatóság lehetőségeinek kapuját, amelyben egyéb rozsdamentes minőségek nem építhetők be.

Pénteki áruátvétel

A raktári áruátvétel 2022. július 1-jén (pénteken) 12 óráig lehetséges.

Meghívás nyílt napokra

Az ipar napjai alkalmából bemutatóval egybekötött nyílt napok a Biotek Kft-nél. Kérjük jelezze látogatási szándékát a "Részletek" gombra kattintva.