Ünnepi nyitvatartás, weboldal karbantartás

Ünnepi nyitvatartás, weboldal karbantartás

Utolsó munkanap és árufeladás: 2022. december 22. 12:00-ig | Első munkanap: 2023. január 2. | Az ügyfélkapu KARBANTARTÁS miatt nem lesz elérhető 2022.december 22. 12:00-től 2023. január 1. 23:59-ig!

Részletek
Suspa 16-12 gázrugó széria

Suspa 16-12 gázrugó széria

Ezúton szeretnénk felhívni tisztelt meglévő és leendő partnereink figyelmét a Suspa gázrugók legújabb családjára. Ez a 16-12 széria a korábbi gázrugók kínálatát kisebb méretű és erőtartományú gázrugókkal bővíti olyan alkalmazások számára, ahol a műszaki és esztétikai követelmények ezt megkívánják és lehetővé teszik.

Részletek
ElecArm® - elektromos behajtó szerszám

ElecArm® - elektromos behajtó szerszám

Az ElecArm elektromos hajtású behajtó készülék a Tappex Trisert, Trisert-3, Foamsert, Foamsert-3 és Ensat betéteinek gyors, hidegen történő műanyagba szerelésére alkalmas, nagy volumenek esetén. A készülék kialakítása biztosítja a merőleges beszerelést tetszőleges magasságban, valamint az ergonómikus kezelhetőség érdekében súlykiegyenlítővel van ellátva.

Részletek
Nord-Lock

Nord-Lock

A Nord-Lock egy olyan egyedi csavarbiztosítási rendszer, amely a csavarszárban meghúzás során ébredő erőt használják a vibráció okozta lelazulás megakadályozására. Egyedi kialakításuknak köszönhetően a csavarkötés lazulás irányban önzáró módon viselkedik, de oly módon, hogy a kötés oldhatósága nem szűnik meg, csak vibráció okozta lazulás ellen válik biztosítottá.

Részletek

Katalógusok

Gyártók

Accuride®
Associated Spring®
Elesa + Ganter®
Eurofix
Haeger®
Heyco®
Nord-Lock®
PEM®
Pinet
POP/Avdel®
Seeger
Southco®
Starlock®
Sugatsune
Suspa®
Tappex®
Tubtara®