EMPC – U-fogantyú színes fronttal

EMPC – U-fogantyú színes fronttal

Ennek a legújabb Elesa+Ganter® fogantyúnak az egyedi jellemzője, hogy a hét színben elérhető csavartakaró a fogantyú teljes elülső felületén végigfut, ami egyedi, esztétikus megjelenést kölcsönöz az alkalmazásnak, emellett messziről is jól észlelhető. Méretét tekintve 117-120mm furattávval rendelkezik, M6 és M8 csavaros rögzítési opciókkal.

Részletek
DZ2720 – vezetősín

DZ2720 – vezetősín

Az Accuride® gyártmányú DZ2720 vezetősín 75% kihúzhatósággal, hosszmérettől függően maximum 20kg terhelhetőséggel, kis keresztmetszettel rendelkezik, és akár fektetve is beépíthető.

Részletek
Pinet mini csuklópántok

Pinet mini csuklópántok

A Pinet mini csuklópántok kisméretű alkalmazások számára kínálnak megoldást. Anyagát tekintve rezezett acélból készülnek, valamint 15x9mm és 25x16mm közötti méreteben érhetőek.

Részletek
EM-05-4x, EM-05-5x - elektronikus működtetésű zárnyelvek

EM-05-4x, EM-05-5x - elektronikus működtetésű zárnyelvek

A Southco EM-05 elektronikus működtetésű zárnyelvek családja tovább bővült a kompakt méretű EM-05-5x típusokkal, melyek sokoldalúsága, egyszerű telepítése és helytakarékos kialakítása könnyű átállást tesz lehetővé meglévő mechanikus nyitású alkalmazások esetében is. A némileg nagyobb EM-05-4x változat beépített érzékelővel rendelkezik, ami lehetőséget kínál a zár státuszának, illetve az ajtó jelenlétének a monitorozására.

Részletek

Katalógusok

Gyártók

Accuride®
Associated Spring®
Elesa + Ganter®
Eurofix
Haeger®
Heyco®
Nord-Lock®
PEM®
Pinet
POP/Avdel®
Seeger
Southco®
Starlock®
Sugatsune
Suspa®
Tappex®
Tubtara®