E3-B – szorítózár jelzősapkához

E3-B – szorítózár jelzősapkához

Ez a Southco E3-as szorítózár család legújabb típusa olyan egyedi fejkialakítással rendelkezik, amely a hozzá illeszkedő zárósapka alkalmazása esetén lehetővé teszi, hogy a zárt vagy nyitott állapot szabad szemmel könnyedén érzékelhető legyen. A sapka csak a zárt állapot esetén képes teljesen lecsukódni, így a véletlen nyitva hagyás könnyebben észlelhető a hagyományos típusokhoz képest.

Részletek
AVC, AVG, AVM – csillapító elemek

AVC, AVG, AVM – csillapító elemek

Az Elesa+Ganter legújabb csillapító elemeinek használatával megelőzhető a szerkezetek károsodása, megőrizhető az érzékeny berendezések megfelelő működése és csökkenthető a zaj. A három család különböző kialakítással, és ezáltal különböző jellemzőkkel bír, hogy a lehetséges alkalmazások minél szélesebb körének nyújtson csillapítási megoldást.

Részletek
Pem® S-RT® – besajtolható önbiztosító anyák

Pem® S-RT® – besajtolható önbiztosító anyák

Ez a PEM rögzítőelem olyan különleges kialakítású önbiztosító menettel rendelkezik, amiben szereléskor a csatlakozó csavar szabad kézzel, ellenállás nélkül áthajtható. A csavar meghúzásakor, a menetkiképzésnek köszönhetően létrejön az önbiztosító hatás, ami védi a kötést a lazulás ellen.

Részletek

Katalógusok

Gyártók

Accuride®
Associated Spring®
Elesa + Ganter®
Eurofix
Haeger®
Heyco®
Nord-Lock®
PEM®
Pinet
POP/Avdel®
Seeger
Southco®
Starlock®
Suspa®
Tappex®
Tubtara®