Southco Keypanion alkalmazás

Southco Keypanion alkalmazás

Az új megoldással minden eddiginél egyszerűbben, okostelefonjával kezelheti a Southco Bluetooth-kompatibilis eszközeit. Az új Keypanion alkalmazban bárhol és bármikor vezérelheti a berendezéseket és a felhasználók hozzáféréseit is. Az alkalmazás iOS és Android eszközökre is elérhető.

Részletek
GN 938 – csuklópánt üvegpanelhez

GN 938 – csuklópánt üvegpanelhez

Ezt az Elesa+Ganter® csuklópántot üveg, műanyag vagy egyéb sérülékeny anyagból készült, 4-12mm közötti anyagvastagságú panelek nyitására tervezték. A csuklópánt egyik szárnyának mind a sík, mind a csavart körül ölelő felületei védőelemekkel vannak ellátva, alkalmassá téve a zsanért a panel sérülésmentes megfogására. A másik szárny 6-8-10mm horonyméretű profilrendszerekhez is illeszthető GN 938.1 típusú T-anyák segítségével.

Részletek
PEM® RVTB™ rögzítőelem vékony lemezbe

PEM® RVTB™ rögzítőelem vékony lemezbe

A PEM® RVTB™ anyák teherbíró menetet biztosítanak olyan lemezekben, melyek túl véknyak ahhoz, hogy menetet fúrjanak bele, illetve a besajtolható anyák használhatósági lemezvastagsága alatti. Ezen kötőelemek már 0,5mm anyagvastagságtól alkalmazhatóak, és a lemez széléhez közel helyezhetők a fogadó anyag deformációja nélkül.

Részletek
EA-BT – egy kimenetű BLUETOOTH vezérlő

EA-BT – egy kimenetű BLUETOOTH vezérlő

Az EA-BT BLUETOOTH vezérlő egy könnyen használható megoldás, amely új lehetőségeket nyit a virtuális kulcsmegosztás, a biztonsági ellenőrzési nyomvonalak és az IoT terén. A Southco plug-and-play technológiája leegyszerűsíti a telepítési folyamatot, így bármely elektronikusan működtetett retesz könnyen csatlakoztatható egy intelligens hozzáférési hálózathoz. Ezenkívül minden egyes Bluetooth-vezérlő beépített egyedi digitális azonosítóval rendelkezik, így az intelligens hozzáférési hálózatok meg tudják különböztetni őket egymástól.

Részletek

Katalógusok

Gyártók

Accuride®
Associated Spring®
Elesa + Ganter®
Eurofix
Haeger®
Heyco®
LAMP by Sugatsune
Nord-Lock®
PEM®
Pinet
POP/Avdel®
Seeger
Southco®
Starlock®
Suspa®
Tappex®
Tubtara®