K2, K3, K4, K5 – békazárak

K2, K3, K4, K5 – békazárak

A Southco békazár használatával egy síkban lévő vagy egymásra merőleges panelek határozottan, szorosan foghatók egymáshoz. A K2-K5 békazár típusok esetében a szorítás forgó szárny segítségével történik, melynek köszönhetően véletlen nyitástól mentes stabil zárás valósul meg, kis helyigény mellett.

Részletek
N7 – elveszíthetetlen anya

N7 – elveszíthetetlen anya

Az N7 típusú elveszíthetetlen anya teste besajtolás során rögzül a lemezben, a testre épített belső menetes fejrész szabadon forgatható. Így egy olyan alkatrészt kapunk, melynek szerelése során az anya nem ejthető le, ami különösen elektronikát tartalmazó egységek esetében okozhat kárt.

Részletek
RLE – letalpalható ipari kerekek

RLE – letalpalható ipari kerekek

Az Elesa+Ganter ipari kerekek választékában megjelent RLE.F8-N és RLE.FF-N típusok közös jellemzője, hogy az integrált állítható csúszásgátolt géptalppal rendelkeznek, ami lehetővé teszi a mozgatott egység szükség szerinti biztonságos rögzítését. Használatával egyszerűen válthatunk mozgatottból fix munkaállomásra és vissza.

Részletek
DZ2730 – vezetősín

DZ2730 – vezetősín

Az Accuride® gyártmányú DZ2730 vezetősín 100% kihúzhatósággal, hosszmérettől függően maximum 30kg terhelhetőséggel, kis keresztmetszettel rendelkezik, és akár fektetve is beépíthető.

Részletek

Katalógusok

Gyártók

Accuride®
Associated Spring®
Elesa + Ganter®
Eurofix
Haeger®
Heyco®
Nord-Lock®
PEM®
Pinet
POP/Avdel®
Seeger
Southco®
Starlock®
Sugatsune
Suspa®
Tappex®
Tubtara®