Southco katalógus 2023

Southco katalógus 2023

Fedezze fel a több mint 80 oldalnyi új megoldást! Igényelje nyomtatott katalógusát még ma!

Részletek
E6-70 – rozsdamentes acél súrlódásos csuklópánt

E6-70 – rozsdamentes acél súrlódásos csuklópánt

A súrlódásos csuklópántok közös jellemzője, hogy a megfelelő nyomatékú típusok alkalmazásával, a fedél a nyitás bármely helyzetében pozícióban hagyható, pótlólagos kitámasztás nélkül. Az E6-os súrlódásos csuklópánt termékcsalád típusai között megjelent a rozsdamentes acél E6-70-es széria, amely korrozívabb közegekben történő felhasználásra kínál megoldást.

Részletek
80 – műanyag bekattanó zár

80 – műanyag bekattanó zár

A Southco 80-as bekattanó zárak egyszerű, költséghatékony megoldást kínálnak toló és zsanérozott ajtók, fedelek zárására egyaránt. A fekete és fehér színben elérhető zártípus szerelése egy mozdulattal, lemezkivágásba pattintással történik. A bekattanó kivitelnek köszönhetően a fedél zárásakor nem szükséges a zár kézzel történő kezelése.

Részletek
Suspa 16-12 gázrugó széria

Suspa 16-12 gázrugó széria

Ezúton szeretnénk felhívni tisztelt meglévő és leendő partnereink figyelmét a Suspa gázrugók legújabb családjára. Ez a 16-12 széria a korábbi gázrugók kínálatát kisebb méretű és erőtartományú gázrugókkal bővíti olyan alkalmazások számára, ahol a műszaki és esztétikai követelmények ezt megkívánják és lehetővé teszik.

Részletek

Katalógusok

Gyártók

Accuride®
Associated Spring®
Elesa + Ganter®
Eurofix
Haeger®
Heyco®
Nord-Lock®
PEM®
Pinet
POP/Avdel®
Seeger
Southco®
Starlock®
Sugatsune
Suspa®
Tappex®
Tubtara®