Új vezérlések ELS3 magasságállító rendszerhez

Ezúton szeretnénk tájékoztatni partnereinket az ELS3 rendszer vezérlésével kapcsolatos változásokról és legújabb innovatív vezérlési lehetőségekről, mint a SMARTNeo vezérlőegység új ütközésérzékelő funkcióval, az Easy2move kezelőegység, a LOGIClink Bluetooth egység és applikáció, valamint a mobilizálható alkalmazást lehetővé tévő LOGICcell akkupakk.

 

20201103_SMARTneo_EN.jpg

 

 

SMARTneo vezérlőegység

Ez a korábbi SMART vezérlőegység továbbfejlesztett változata, amit új, integrált ütközésérzékelővel láttak el. Az asztallap aljára megfelelően felerősített vezérlőbe épített optikai szenzor érzékeli az asztallapnak az ütközés hatására fellépő enyhe meghajlását. Ebből adódóan az érzékenység az asztallap vastagságának függvénye. Igény esetén a SMARTneo vezérlő rendelhető kikapcsolt érzékelő funkcióval is.

 

 

 

 

 

20201112_HandSwitchEasy2move_EN.jpg

 

Easy2move kezelőegység

 Esztétikus megjelenésű fel-le kezelőegység, ami gombok helyett magának a kezelőnek a fel/le nyomásával működteti a magasságállító rendszert. A kezelőegység két tetszőleges magassági helyzet tárolására is lehetőséget kínál.

 

 

 

 

20201112_Logic_Linklite_EN.jpg

 

 

LOGIClink Bluetooth adapter és MOTION@work app

A klasszikus fel/le kezelőegységgel történt állíthatóság helyett lehetőséget kínál mobiltelefonos alkalmazásból történő irányításra, Bluetooth kapcsolaton keresztül. A MOTION@work alkalmazás IOS és Android rendszerű mobileszközökre is elérhető.

 

 

 

20201112_LOGICcell_EN.jpg

 

 

LOGICcell akkupakk

 Az ELS rendszer legnagyobb korlátját idáig az elektromos hálózathoz való kötöttség jelentette. A LOGICcell segítségével ez a korlát átléphető, mert használatával olyan ELS rendszerrel épített asztal készíthető, ami mobilis. A 2,6Ah kapacitású Li-Ion akkumulátor SMARTneo vezérlőhöz kapcsolható, és MicroUSB töltővel tölthető.

Az egyes egységekről bővebb információt a fenti linkekre kattintva elérhető PDF-ekben talál.

 

Suspa_Logo_web.png