ProSert XTN20 – szegecsanya behúzó szerszámgép

XTN20.pngA ProSert XTN20 szegecsanya szerszám a korábbi POP PNT800A és PNT800L-PC típusok közösítő továbbfejlesztéséből létrejött, kombinált erő- és löketvezérelt szerszámgép.

A ProSert XTN20 tervezésekor és gyártásakor követett alapvető szempontok a hatékonyság, az ergonómia, a robosztus megjelenés melletti alacsony súly és a megbízhatóság volt, valamint a felhasználhatóság módjának bővítése. Ennek köszönhetően a gép tetszőlegesen használható erővezérelt vagy löketvezérelt üzemmódban, az alkalmazás igényeinek megfelelően.

Löketvezérelt módban a gép húzólöketét állítjuk be a tényleges átfogáshoz, így a gép bármely körülmény esetén a beállított löketnyit húzza be a szegecsanyát. Ez a beállítás a klasszikus.

Erővezérelt módban a gép húzóerejét korlátozzuk, azt a húzott szegecsanya típusához állítva, így a szegecsanyát a saját átfogási tartományán belül bármely lemezvastagságba behúzatjuk. További előnye, hogy véletlen többszöri behúzási kísérlet esetén sem károsodik a szerszám és/vagy a szegecsanya.

Jellemzői:

  • kombinált erő- és löketvezérelt gép
  • maximum M10-es alumínium, M8-as acél és M6-os rozsdamentes acél szegecsanyák behúzására alkalmas
  • behúzás és szárkihajtás a ravasz egyszeri folyamatos aktiválásával
  • súlya 1,59kg
  • függesztő fül, melynek segítségével ellensúlyos tartóra akasztható

Felhasználási területek:

  • Szegecsanya beszerelés

A ProSert XTN20 típusú szegecsanya húzó szerszámról további információt talál a PDF-ben letölthető termékismertetőben.