Nord-Lock katalógus

Nord-Lock.pngA megújított Nord-Lock katalógusunkban a már jól ismert Nord-Lock alátétpárok kínálata mellett helyet kaptak a legújabb fejlesztésű Nord-Lock csavarbiztosítási termékek.

A korábbi acél és rozsdamentes acél választék kiegészült a 254 SMO anyagminőségű alátétpárokkal, amelyek fokozottan korrozív környezetben is alkalmazhatók. A kúpos kialakítású Nord-Lock X-szériájával kompenzációt nyerhet az összefogott felületek relaxációból, felületi benyomódásból fakadó enyhe méretcsökkenése esetén. A Nord-Lock kerékanyával biztosíthatja sík oldalfalú felnivel rendelkező járművének kerekeit a lelazulásból fakadó kerékvesztéssel szemben.

A Nord-Lock alátétek és kerékanya a súrlódás helyett a csavarszárban meghúzás során ébredő erőt használják a vibráció okozta lelazulás megakadályozására. Egyedi kialakításuknak köszönhetően a csavarkötés lazulás irányban önzáró módon viselkedik, de oly módon, hogy a kötés oldhatósága nem szűnik meg, csak vibráció okozta lazulás ellen válik biztosítottá.

Katalógus kínálata:

  • Nord-Lock alátétpár acél, rozsdamentes acél és 254 SMO anyagokból
  • Nord-Lock X-széria acél anyagból
  • Nord-Lock kerékanya M22x1,5 menethez
  • Superbolt, áttételes csavarfeszítő rendszer

A megújult Nord-Lock csavarbiztosítási rendszer katalógusunkat megtekintheti és PDF-ben le is töltheti honlapunkról, vagy a nyomtatott formátumot kérheti elérhetőségeinken.