GN 939 – paneltartó sérülékeny panelekhez

GN 939 – paneltartó sérülékeny panelekhez

A GN 939 típusú Elesa+Ganter® tartókat üveg, műanyag vagy egyéb könnyen roncsolható anyagból készült, 5-12mm közötti anyagvastagságú panelek rögzítésére tervezték. A panel sérülésmentes megfogását gumi betétek biztosítják. A sarok- és oldal megfogós kivitelek között biztosítás nélküli és biztosítócsapos kivitelek egyaránt megtalálhatóak, illetve az oldal megfogós típusok között ütközővel ellátott változat is.

Részletek
BTM – direkt lemezösszekapcsolás technológia

BTM – direkt lemezösszekapcsolás technológia

Ezúton is szeretnénk informálni meglévő és leendő partnereinket, hogy cégünk a BTM direkt lemezösszekapcsolás technológia magyarországi képviselőjévé vált. Az eljárás nem más, mint a különböző anyagú, vastagságú, alakíthatóságú és méretű fémlemezek és profilok hidegalakítással történő összekapcsolása.

Részletek
CIRTEQ® biztosító gyűrűk

CIRTEQ® biztosító gyűrűk

Termékkínálatunk kibővült a Titgemeyer CIRTEQ® termékekkel, melyben a klasszikus, szabványos külső és belső seeger-gyűrűk mellett számos további rugós biztosító elem is megtalálható.

Részletek
Southco Keypanion alkalmazás

Southco Keypanion alkalmazás

Az új megoldással minden eddiginél egyszerűbben, okostelefonjával kezelheti a Southco Bluetooth-kompatibilis eszközeit. Az új Keypanion alkalmazban bárhol és bármikor vezérelheti a berendezéseket és a felhasználók hozzáféréseit is. Az alkalmazás iOS és Android eszközökre is elérhető.

Részletek

Katalógusok

Gyártók

Accuride®
Associated Spring®
Elesa + Ganter®
Eurofix
Haeger®
Heyco®
LAMP by Sugatsune
Nord-Lock®
PEM®
Pinet
POP/Avdel®
Seeger
Southco®
Starlock®
Suspa®
Tappex®
Tubtara®