Az ajánlati kosár üres.
 • Decemberi munkarend

  Decemberi munkarend

  Szombati munkanapok:
  December 7. : 13:00-ig
  December 14. : 13:00-ig
  Utolsó munkanap: 2019. december 20. 12:00-ig
  Utolsó árufeladás: 2019. december 19.
  Első munkanap: 2020. január 2.

 • Haeger® 824MSPe

  Haeger® 824MSPe

  Haeger 824MSPe a Haeger hidraulikus rögzítőelem besajtoló gépek belépő modellje, minimum 4kN, maximum 72kN sajtolóerővel, és számos bővítési opcióval rendelkezik.

 • VD/MD – gépépítő elemek élelmiszeriparban

  VD/MD – gépépítő elemek élelmiszeriparban

  Elesa+Ganter termékek két új különleges családjának termékei élelmiszeripari felhasználásra lettek kihegyezve. VD (visually detectable) és MD (metal detectable) kivitelek egyaránt az élelmiszerektől való könnyű megkülönböztetést, észlelhetőséget biztosítják.

 • Nord-Lock SC – HV/HR kötőelemekhez

  Nord-Lock SC – HV/HR kötőelemekhez

  A Nord-Lock SC biztosító alátétpárokat úgy tervezték, hogy mind a HV, mind a HR csavarokhoz és anyákhoz illeszkedjenek, és közvetlenül helyettesítsék a normál, sima alátéteket, lazulásmentes kötést biztosítva ezen kötőelemekkel létrehozott csavarkötések esetén.

 • 3D letöltés honlapunkról

  3D letöltés honlapunkról

  Örömmel tudatjuk tisztelt partnereinkkel, hogy korábban felmerülő észrevételeikre és ilyen irányú kérésükre reagálva, kidolgoztuk a 3D tervezői CAD fájlok letöltési lehetőségét Ügyfélkapunkon keresztül.

 • Adatok feltöltése rendszerünkbe

  Adatok feltöltése rendszerünkbe

  A menüsor feltöltés ikonját kiválasztva ügyviteli rendszeréből létrehozott, CSV formátumúra alakított cikklistáját egyszerűen feltöltheti a rendszerünk kosarába, ahonnan ajánlatkérést vagy rendelést tud leadni.

Jelenleg nincs online operátorunk.