Kosár
Az ajánlati kosár üres.
 • PC.35 – panelrögzítő

  PC.35 – panelrögzítő

  Az Elesa+Ganter terméke védőpanelek könnyű utólagos szerelésére lett kifejlesztve ITEM és Bosch alumínium gépépítő profilokhoz, valamint zártszelvényből készült szerkezetekhez. Viszont megfelelő darabszámban tökéletesen alkalmas a fertőzésvédelemre szánt védőplexik esztétikus, asztalhoz történő rögzítésére is.

 • Seeger DIN 6799 E-klipsz pálcán

  Seeger DIN 6799 E-klipsz pálcán

  Szeretnénk felhívni tisztelt partnereink figyelmét a Seeger DIN 6799 típusú rögzítő E-klipsz szerelést könnyítő megoldására. A kis méretek kezelése és felszerelése sokszor nem egyszerű. Emiatt 10mm átmérőig a Seeger E-klipsz pálcára fűzve is elérhető, amit hozzá való adagló és felhelyező szerszám segítségével könnyedén és gyorsan a tengelyre szerelhetünk.

 • SK4 - besajtolható KEYHOLE távtartó rozsdamentes acéllemezbe

  SK4 - besajtolható KEYHOLE távtartó rozsdamentes acéllemezbe

  Ez a különleges PEM rögzítőelem a korábbi SKC típus rozsdamentes acéllemezbe sajtolható változata. A termék gyors fel- és leszerelést tesz lehetővé „kulcslyuk-kivágással” ellátott fém-, de leginkább NYÁK lemezek számára.

 • GN 437.2 - Csuklópánt rögzítőkarral

  GN 437.2 - Csuklópánt rögzítőkarral

  Integrált rögzítőkar segítségével a GN 437.2 zsanérok tetszőleges helyzetben rögzíthetők, fixálva az ajtó pozícióját. A rögzítőkar a véletlen nyitás elkerülése érdekében szabadon forog a tengelyen, működtetéskor annak lenyomása szükséges.

 • PEM PreTect™ - menet maszkoló dugók

  PEM PreTect™ - menet maszkoló dugók

  A PEM besajtolható rögzítőelemek festést követően is beültethetők. Egyes alkalmazásoknál viszont előfordulhat, hogy a festési folyamat a besajtolás után történik, amikor a menetek védelme érdekében szükséges a menetek maszkolása. Anyák és távtartók esetében erre kínálnak megoldást a PreTect™ maszkoló dugók.

 • SEEGER® gyűrűk

  SEEGER® gyűrűk

  Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy kínálatunk SEEGER® termékekkel bővült ki, melyben a klasszikus, szabványos külső és belső Seeger-gyűrűk és szerelő szerszámai mellett számos további rugós biztosító elem is megtalálható.

 • 90-99-4828 – arcvédő pajzs

  90-99-4828 – arcvédő pajzs

  Kényelmes, könnyű arcvédő pajzs a frontvonalban dolgozók számára. Véd a levegőben lebegő cseppek vagy aeroszolpermet közvetlen expozíciójától. Kialakításából adódóan további védőeszközökkel, például szemüveggel, arcmaszkkal vagy légzőkészülékkel történő együtt viselésre is alkalmas.

 • Southco – új weboldal

  Southco – új weboldal

  Egy alkalmazáshoz megfelelő termék kiválasztása nem mindig egyszerű. Ezt a tényt szem előtt tartva fejlesztette tovább a Southco a honlapját, amely egyszerű és letisztult megjelenése mellett számos felhasználóbarát jellemzővel rendelkezik.

Jelenleg nincs kapcsolat a csevegő-kiszolgálóval. Kísérlet a kapcsolatfelvételre… operator