Kosár
Az ajánlati kosár üres.
 • GN 437.2 - Csuklópánt rögzítőkarral

  GN 437.2 - Csuklópánt rögzítőkarral

  Integrált rögzítőkar segítségével a GN 437.2 zsanérok tetszőleges helyzetben rögzíthetők, fixálva az ajtó pozícióját. A rögzítőkar a véletlen nyitás elkerülése érdekében szabadon forog a tengelyen, működtetéskor annak lenyomása szükséges.

 • PEM PreTect™ - menet maszkoló dugók

  PEM PreTect™ - menet maszkoló dugók

  A PEM besajtolható rögzítőelemek festést követően is beültethetők. Egyes alkalmazásoknál viszont előfordulhat, hogy a festési folyamat a besajtolás után történik, amikor a menetek védelme érdekében szükséges a menetek maszkolása. Anyák és távtartók esetében erre kínálnak megoldást a PreTect™ maszkoló dugók.

 • SEEGER® gyűrűk

  SEEGER® gyűrűk

  Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy kínálatunk SEEGER® termékekkel bővült ki, melyben a klasszikus, szabványos külső és belső Seeger-gyűrűk és szerelő szerszámai mellett számos további rugós biztosító elem is megtalálható.

 • 3D letöltés honlapunkról

  3D letöltés honlapunkról

  Örömmel tudatjuk tisztelt partnereinkkel, hogy korábban felmerülő észrevételeikre és ilyen irányú kérésükre reagálva, kidolgoztuk a 3D tervezői CAD fájlok letöltési lehetőségét Ügyfélkapunkon keresztül.

 • Adatok feltöltése rendszerünkbe

  Adatok feltöltése rendszerünkbe

  A menüsor feltöltés ikonját kiválasztva ügyviteli rendszeréből létrehozott, CSV formátumúra alakított cikklistáját egyszerűen feltöltheti a rendszerünk kosarába, ahonnan ajánlatkérést vagy rendelést tud leadni.

 • Kiszállítási díjak változása

  Kiszállítási díjak változása

  Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy kiszállítási díjaink 2020.04.01-től módosulnak.

 • Árváltozás

  Árváltozás

  Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket a kialakult kedvezőtlen árfolyamváltozásokra tekintettel, hogy 2020.04.01-től a Forint gyengülése miatt áraink emelkedtek.
  További információkkal kapcsolatban, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat.
  Szíves megértésüket köszönjük!

Jelenleg nincs online operátorunk. operator