Kosár
Az ajánlati kosár üres.
Ügyfélkapunk hálózati üzemzavar miatt átmenetileg nem üzemel.
Adatszolgáltató nem érhető el, így jelenleg néhány funkció sem működik.
 • 90-99-4828 – arcvédő pajzs

  90-99-4828 – arcvédő pajzs

  Kényelmes, könnyű arcvédő pajzs a frontvonalban dolgozók számára. Véd a levegőben lebegő cseppek vagy aeroszolpermet közvetlen expozíciójától. Kialakításából adódóan további védőeszközökkel, például szemüveggel, arcmaszkkal vagy légzőkészülékkel történő együtt viselésre is alkalmas.

 • HH – csúszónyelves zár

  HH – csúszónyelves zár

  A Southco HH csúszónyelves zárak alacsony profiluknak és süllyesztve beépíthetőségüknek köszönhetően esztétikus megoldást kínálnak korlátozott hellyel rendelkező alkalmazások számára. Könnyen kezelhető, felpattanó fogantyúval rendelkezik, zárható kivitelben is elérhető.

 • AV-B30 – állítható monitortartó egység

  AV-B30 – állítható monitortartó egység

  Az AV-B30 használatával könnyen és gyorsan a kívánt helyzetbe állítható a monitor. Fel/le és jobbra/balra mozgatható fej egység önmagában, vagy egy, illetve két kiegészítő karral, rúdra, valamint falra szerelhető kivitelekben, fekete, fehér és ezüstszürke színekben. VESA-kompatibilis monitorrögzítés. Tartórudak asztal szélére és asztaltáblára furaton keresztül rögzíthető kialakításokban.

 • 3D letöltés honlapunkról

  3D letöltés honlapunkról

  Örömmel tudatjuk tisztelt partnereinkkel, hogy korábban felmerülő észrevételeikre és ilyen irányú kérésükre reagálva, kidolgoztuk a 3D tervezői CAD fájlok letöltési lehetőségét Ügyfélkapunkon keresztül.

 • Adatok feltöltése rendszerünkbe

  Adatok feltöltése rendszerünkbe

  A menüsor feltöltés ikonját kiválasztva ügyviteli rendszeréből létrehozott, CSV formátumúra alakított cikklistáját egyszerűen feltöltheti a rendszerünk kosarába, ahonnan ajánlatkérést vagy rendelést tud leadni.

 • Kiszállítási díjak változása

  Kiszállítási díjak változása

  Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy kiszállítási díjaink 2020.04.01-től módosulnak.

 • Árváltozás

  Árváltozás

  Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket a kialakult kedvezőtlen árfolyamváltozásokra tekintettel, hogy 2020.04.01-től a Forint gyengülése miatt áraink emelkedtek.
  További információkkal kapcsolatban, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat.
  Szíves megértésüket köszönjük!

Jelenleg nincs online operátorunk. operator