Az ajánlati kosár üres.
 • Árváltozás

  Árváltozás

  Ezúton tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy az euro/forint árfolyam változása miatt 2019. szeptember 1-től forint árlistánkat módosítottuk.

 • Haeger® 824-OneTouch-4He

  Haeger® 824-OneTouch-4He

  Haeger 824-OneTouch-4He a Haeger -4e széria csúcsmodellje 4 adagolóval. Ez a PC vezérelt, hidraulikus sajtológép rendelkezik szinte minden olyan felhasználói és minőségbiztosítási funkcióval, amely a professzionális rögzítőelem besajtoláshoz elengedhetetlen.

 • DD52R-E-RF, UC-RF - rádiófrekvenciás helyzetjelző

  DD52R-E-RF, UC-RF - rádiófrekvenciás helyzetjelző

  Az Elesa+Ganter újdonsága egy önálló, beépített cserélhető elemes, számos funkciójában programozható elektronikus helyzetjelző LCD kijelzővel, amely rádiófrekvenciás adatátvitelre alkalmas.

 • Nord-Lock katalógus

  Nord-Lock katalógus

  A megújított Nord-Lock katalógusunkban a már jól ismert Nord-Lock alátétpárok kínálata mellett helyet kaptak a legújabb fejlesztésű Nord-Lock csavarbiztosítási termékek.

 • Változások 2019. Január 1-től

  Változások 2019. Január 1-től

  Tájékoztatjuk partnereinket, hogy előzetesen leadott írásbeli megrendelés nélkül nem áll módunkban árut kiadni.

 • 3D letöltés honlapunkról

  3D letöltés honlapunkról

  Örömmel tudatjuk tisztelt partnereinkkel, hogy korábban felmerülő észrevételeikre és ilyen irányú kérésükre reagálva, kidolgoztuk a 3D tervezői CAD fájlok letöltési lehetőségét Ügyfélkapunkon keresztül.

 • Adatok feltöltése rendszerünkbe

  Adatok feltöltése rendszerünkbe

  A menüsor feltöltés ikonját kiválasztva ügyviteli rendszeréből létrehozott, CSV formátumúra alakított cikklistáját egyszerűen feltöltheti a rendszerünk kosarába, ahonnan ajánlatkérést vagy rendelést tud leadni.

Jelenleg nincs online operátorunk.