Az ajánlati kosár üres.
 • Forgalmi rend változás

  Forgalmi rend változás

  Tájékoztatjuk partnereinket, hogy március 18-tól felújítási munkálatok miatt változik a Biotek Kft. környezetében lévő utak forgalmi rendje.

 • Haeger® 824-WindowTouch-4He

  Haeger® 824-WindowTouch-4He

  Haeger 824-WindowTouch-4He a Haeger -4e széria alapmodellje. Ez a PC vezérelt, hidraulikus sajtológép rendelkezik szinte minden olyan felhasználói és minőségbiztosítási funkcióval, amely a professzionális rögzítőelem besajtoláshoz elengedhetetlen.

 • CMDX-AL - alumínium csuklópánt

  CMDX-AL - alumínium csuklópánt

  Megjelent a CMDX-AL csuklópánt család az Elesa+Ganter választékában. Ezek az esztétikus, alumínium csuklópántok vékony ajtókhoz lettek kifejlesztve, fix és leemelhető kivitelekben, kétféle eloxálási színopcióval.

 • DZ2807 - vezetősín Rack-szekrénybe

  DZ2807 - vezetősín Rack-szekrénybe

  Az Accuride DZ2807 vezetősín kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy rack-szekrénybe egyszerűen és gyorsan beszerelhető legyen. Kihúzhatósága a 100%-nál 51mm-el hosszabb a jobb hátoldali hozzáférés érdekében.

 • Változások 2019. Január 1-től

  Változások 2019. Január 1-től

  Tájékoztatjuk partnereinket, hogy előzetesen leadott írásbeli megrendelés nélkül nem áll módunkban árut kiadni.

 • 3D letöltés honlapunkról

  3D letöltés honlapunkról

  Örömmel tudatjuk tisztelt partnereinkkel, hogy korábban felmerülő észrevételeikre és ilyen irányú kérésükre reagálva, kidolgoztuk a 3D tervezői CAD fájlok letöltési lehetőségét Ügyfélkapunkon keresztül.

 • Adatok feltöltése rendszerünkbe

  Adatok feltöltése rendszerünkbe

  A menüsor feltöltés ikonját kiválasztva ügyviteli rendszeréből létrehozott, CSV formátumúra alakított cikklistáját egyszerűen feltöltheti a rendszerünk kosarába, ahonnan ajánlatkérést vagy rendelést tud leadni.

Jelenleg nincs kapcsolat a csevegő-kiszolgálóval. Kísérlet a kapcsolatfelvételre…