Kosár
Az ajánlati kosár üres.

A Biotek Kft. a kialakult járványhelyzet ellenére továbbra is működik, árut zavartalanul fogadunk és adunk fel. Munkatársaink készséggel állnak az Önök rendelkezésére. 

 • Antibakteriális és könnyen tisztítható termékek

  Antibakteriális és könnyen tisztítható termékek

  Az ELESA+GANTER antibakteriális SAN-LINE termékei meggátolják a nemkívánatos organizmusok, mikrobák, baktériumok, gombák letelepedését a felületen.
  A higiénikus (könnyen tisztítható) termékvonalba tartozó termékei magas felületi minőséggel, tömített csavarozási felületekkel rendelkeznek, nehezen tisztítható holt terek nélkül.

 • 3D letöltés honlapunkról

  3D letöltés honlapunkról

  Örömmel tudatjuk tisztelt partnereinkkel, hogy korábban felmerülő észrevételeikre és ilyen irányú kérésükre reagálva, kidolgoztuk a 3D tervezői CAD fájlok letöltési lehetőségét Ügyfélkapunkon keresztül.

 • Adatok feltöltése rendszerünkbe

  Adatok feltöltése rendszerünkbe

  A menüsor feltöltés ikonját kiválasztva ügyviteli rendszeréből létrehozott, CSV formátumúra alakított cikklistáját egyszerűen feltöltheti a rendszerünk kosarába, ahonnan ajánlatkérést vagy rendelést tud leadni.

 • Kiszállítási díjak változása

  Kiszállítási díjak változása

  Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy kiszállítási díjaink 2020.04.01-től módosulnak.

 • Árváltozás

  Árváltozás

  Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket a kialakult kedvezőtlen árfolyamváltozásokra tekintettel, hogy 2020.04.01-től a Forint gyengülése miatt áraink emelkedtek.
  További információkkal kapcsolatban, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat.
  Szíves megértésüket köszönjük!

Jelenleg nincs online operátorunk. operator