Kosár
Az ajánlati kosár üres.

A Biotek Kft. a kialakult járványhelyzet ellenére továbbra is működik, árut zavartalanul fogadunk és adunk fel. Munkatársaink készséggel állnak az Önök rendelkezésére. 

 • Antibakteriális és könnyen tisztítható termékek

  Antibakteriális és könnyen tisztítható termékek

  Az ELESA+GANTER antibakteriális SAN-LINE termékei meggátolják a nemkívánatos organizmusok, mikrobák, baktériumok, gombák letelepedését a felületen.
  A higiénikus (könnyen tisztítható) termékvonalba tartozó termékei magas felületi minőséggel, tömített csavarozási felületekkel rendelkeznek, nehezen tisztítható holt terek nélkül.

 • E5-M - elforduló nyelvű zár mini méret

  E5-M - elforduló nyelvű zár mini méret

  A Southco E5 zárcsalád kínálata kiegészült úgynevezett mini típusokkal, melyek kisebb alkalmazások számára kínálnak esztétikus, funkcionális zárási megoldást. A mini típusok szárnygombos, valamint négyféle szerszámkulcsos kivitelben érhetők el, 4-26mm közötti átfogási tartományban.

 • C2-A4 - szorítózár használatjelzővel

  C2-A4 - szorítózár használatjelzővel

  A Southco C2 szorítózárak keskeny kivitelüknek és alacsony profiluknak köszönhetően esztétikus megoldást kínálnak olyan esetekre, amikor a zárással egyidejű szorítás igénye követelmény. A C2-A4 ezek felett használatjelzővel van ellátva, ami megmutatja, ha a zár legalább egyszer ki lett nyitva.

 • 3D letöltés honlapunkról

  3D letöltés honlapunkról

  Örömmel tudatjuk tisztelt partnereinkkel, hogy korábban felmerülő észrevételeikre és ilyen irányú kérésükre reagálva, kidolgoztuk a 3D tervezői CAD fájlok letöltési lehetőségét Ügyfélkapunkon keresztül.

 • Adatok feltöltése rendszerünkbe

  Adatok feltöltése rendszerünkbe

  A menüsor feltöltés ikonját kiválasztva ügyviteli rendszeréből létrehozott, CSV formátumúra alakított cikklistáját egyszerűen feltöltheti a rendszerünk kosarába, ahonnan ajánlatkérést vagy rendelést tud leadni.

Jelenleg nincs online operátorunk. operator