Kosár
Az ajánlati kosár üres.
 • GN 36, GN 37 – nagy teherbírású állítható géptalpak

  GN 36, GN 37 – nagy teherbírású állítható géptalpak

  Az Elesa+Ganter legújabb állítható géptalpai nagy teherbírásuknak köszönhetően kifejezetten nagy tömegű gépek számára biztosítanak szintbeállítási lehetőséget. 80-100-125-160-200mm átmérőjű talpakkal érhetők el, rögzíthető és nem rögzíthető kivitelekben, M20-M42 közötti finommenetes szárakkal, többféle hosszban.

 • BTM – direkt lemezösszekapcsolás

  BTM – direkt lemezösszekapcsolás

  A BTM kötéstechnológia két lemez előmunkálás és kötőelem nélküli összekapcsolását teszi lehetővé, amely a korlátozottan használható és környezetszennyező ponthegesztés kiváltására is alkalmas lehet. Ezzel a lemezösszekapcsolási móddal az ipari köznyelvben leginkább toxolásként találkozhatunk.

 • NELSON – ívhúzásos csaphegesztés

  NELSON – ívhúzásos csaphegesztés

  A csaphegesztés mint eljárás, ezen rögzítőelemek egyszerű és gyors fémlemezhez történő erősítésére szolgáló technológia, amely megfelelő lemezanyag választás esetén erős és megbízható kötést biztosít, a hegesztőcsap és a munkadarab között.

 • AC-10-EM – zárműködtető távvezérelhető retesszel

  AC-10-EM – zárműködtető távvezérelhető retesszel

  A Southco AC zárműködtetők családjának ez a típusa beépített elektromos retesszel rendelkezik, melynek vezérlése határozza meg, hogy a működtető engedi-e a nyitófogantyú mozgatását és ezáltal a nyitást. A működtető akár három, Bowdennel kapcsolt R4-es típusú rejtett bekattanó zár egyidejű nyitását teszi lehetővé.

 • EA-R02 - RF távirányítós vezérlő

  EA-R02 - RF távirányítós vezérlő

  A Southco EA-R02 típusú vezérlőegység használatával Southco elektronikus zárak és működtetők távolról történő nyitása, zárása valósítható meg érintésmentes módon. A vezérlőegységhez két rádiófrekvenciás távirányitó, valamint csatlakozó kábelek is tartoznak.

 • Elesa+Ganter® tengelykapcsolók

  Elesa+Ganter® tengelykapcsolók

  Az Elesa+Ganter gépépítő elemek választéka kiegészült körmös, csúszó, rugós csőmembrános és Beam tengelykapcsolókkal. Ezen típusok eltérő jellemzőkkel rendelkeznek, így könnyebben megtalálhatja közöttük az alkalmazáshoz leginkább megfelelő tengelykapcsolót.

 • Új vezérlések ELS3 magasságállító rendszerhez

  Új vezérlések ELS3 magasságállító rendszerhez

  Új, innovatív vezérlési lehetőségek: SMARTNeo vezérlőegység új ütközésérzékelő funkcióval, Easy2move kezelőegység, LOGIClink Bluetooth egység és applikáció, valamint mobilizálható alkalmazást lehetővé tévő LOGICcell akkupakk.

 • DZ3507 - vezetősín

  DZ3507 - vezetősín

  Az Accuride gyártmányú DZ3507 vezetősín 100%+ kihúzhatósággal, kihúzott helyzetben reteszelő funkcióval, és eltávolítható belső taggal rendelkezik. A reteszelés oldását megvalósító tag kialakítása nem engedi az ujj véletlen becsípődését. Egy pár sín terhelhetősége mérettől függően max.82kg, fektetett beépítés mellett ennek 25%-ával terhelhető.

 • Új magyar PEM katalógus

  Új magyar PEM katalógus

  Ezúton ajánljuk kedves partnereink figyelmébe legújabb magyar nyelvű PEM besajtolható rögzítőelem katalógusunkat. A letisztult dizájnban és újragondolt termékelrendezésben az új rögzítőelem típusok, a régi típusok bővített választéka, valamint a Haeger sajtológépek is helyet kaptak.

 • DA4165 – nagy teherbírású két irányban kihúzható vezetősín

  DA4165 – nagy teherbírású két irányban kihúzható vezetősín

  A DA4165 típusú Accuride vezetősín megoldást kínál azon nagy teherbírást igénylő alkalmazások számára, ahol a fiók tartalmához két irányból hozzá kell férni, valamint biztonsági okok miatt elválasztott területek közötti anyagmozgató vagy tároló rekeszek esetében.

 • FH – moduláris kenőanyag továbbító rendszer

  FH – moduláris kenőanyag továbbító rendszer

  Az Elesa+Ganter FH termékcsaládja flexibilis, állítható kivitelének köszönhetően a kenőanyag vagy a lefújó levegő közvetlenül a kívánt helyre irányítható. Moduláris, rendszerszerű kialakításából adódóan tetszőleges hosszúságú csővel, és az alkalmazás számára leginkább megfelelő szórófejjel, csatlakozóval és kiegészítő elemekkel szerelhető fel.

 • E5-6A - zár hosszú házzal

  E5-6A - zár hosszú házzal

  A Southco E5-ös elforduló nyelvű zárcsalád legújabb típusai hosszított zártesttel rendelkeznek, amelyek akár 52mm vastag ajtóba történő beszerelésre is alkalmasak. A zárszériához a hagyományos nyelvek mellett műanyaggörgős nyelvek is elérhetők, könnyedebb működtetést biztosítva a használat során.

 • AV-D32-20C - karos monitortartó egység

  AV-D32-20C - karos monitortartó egység

  Ez a legújabb Southco pozicionálható karos monitortartó egység vízszintes felületre rögzíthető, egykaros kivitel. Csuklóval ellátott csatlakozási pontjainak köszönhetően magasságban és oldalirányban állítható, a monitor közel vízszintes pozícióba is fektethető.

 • PC.35 – panelrögzítő

  PC.35 – panelrögzítő

  Az Elesa+Ganter terméke védőpanelek könnyű utólagos szerelésére lett kifejlesztve ITEM és Bosch alumínium gépépítő profilokhoz, valamint zártszelvényből készült szerkezetekhez. Viszont megfelelő darabszámban tökéletesen alkalmas a fertőzésvédelemre szánt védőplexik esztétikus, asztalhoz történő rögzítésére is.

 • Seeger DIN 6799 E-klipsz pálcán

  Seeger DIN 6799 E-klipsz pálcán

  Szeretnénk felhívni tisztelt partnereink figyelmét a Seeger DIN 6799 típusú rögzítő E-klipsz szerelést könnyítő megoldására. A kis méretek kezelése és felszerelése sokszor nem egyszerű. Emiatt 10mm átmérőig a Seeger E-klipsz pálcára fűzve is elérhető, amit hozzá való adagló és felhelyező szerszám segítségével könnyedén és gyorsan a tengelyre szerelhetünk.

 • SK4 - besajtolható KEYHOLE távtartó rozsdamentes acéllemezbe

  SK4 - besajtolható KEYHOLE távtartó rozsdamentes acéllemezbe

  Ez a különleges PEM rögzítőelem a korábbi SKC típus rozsdamentes acéllemezbe sajtolható változata. A termék gyors fel- és leszerelést tesz lehetővé „kulcslyuk-kivágással” ellátott fém-, de leginkább NYÁK lemezek számára.

 • GN 437.2 - Csuklópánt rögzítőkarral

  GN 437.2 - Csuklópánt rögzítőkarral

  Integrált rögzítőkar segítségével a GN 437.2 zsanérok tetszőleges helyzetben rögzíthetők, fixálva az ajtó pozícióját. A rögzítőkar a véletlen nyitás elkerülése érdekében szabadon forog a tengelyen, működtetéskor annak lenyomása szükséges.

 • PEM PreTect™ - menet maszkoló dugók

  PEM PreTect™ - menet maszkoló dugók

  A PEM besajtolható rögzítőelemek festést követően is beültethetők. Egyes alkalmazásoknál viszont előfordulhat, hogy a festési folyamat a besajtolás után történik, amikor a menetek védelme érdekében szükséges a menetek maszkolása. Anyák és távtartók esetében erre kínálnak megoldást a PreTect™ maszkoló dugók.

 • SEEGER® gyűrűk

  SEEGER® gyűrűk

  Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy kínálatunk SEEGER® termékekkel bővült ki, melyben a klasszikus, szabványos külső és belső Seeger-gyűrűk és szerelő szerszámai mellett számos további rugós biztosító elem is megtalálható.

 • 90-99-4828 – arcvédő pajzs

  90-99-4828 – arcvédő pajzs

  Kényelmes, könnyű arcvédő pajzs a frontvonalban dolgozók számára. Véd a levegőben lebegő cseppek vagy aeroszolpermet közvetlen expozíciójától. Kialakításából adódóan további védőeszközökkel, például szemüveggel, arcmaszkkal vagy légzőkészülékkel történő együtt viselésre is alkalmas.

 • Southco – új weboldal

  Southco – új weboldal

  Egy alkalmazáshoz megfelelő termék kiválasztása nem mindig egyszerű. Ezt a tényt szem előtt tartva fejlesztette tovább a Southco a honlapját, amely egyszerű és letisztult megjelenése mellett számos felhasználóbarát jellemzővel rendelkezik.

Jelenleg nincs online operátorunk. operator