Az ajánlati kosár üres.
 • Tubtara árváltozás

  Tubtara árváltozás

  Tájékoztatjuk partnereinket hogy 07.01-től változnak a Tubtara termékek árai.
  - átlagosan 6% alumínium kivitelekre
  - átlagosan 3,5% acél típusokra

 • PEM® csapok élközeli szerelésre

  PEM® csapok élközeli szerelésre

  A rögzítőelem besajtolási technológia egyik kritikus pontja, hogy milyen közelre lehet elhelyezni egy rögzítőelemet a lemez éléhez vagy hajlítási élhez. Az FHL és FHLS típusok a menetes csapok választékában kínálnak megoldást erre a feladatra.

 • ProSet XT – popszegecs húzó szerszámgépek

  ProSet XT – popszegecs húzó szerszámgépek

  A korábbi POP ProSet szerszámgépek új generációja a ProSet XT széria, amely négy méretlépcsőben kínál megoldást popszegecsek gépi beszerelésére.

 • CTD - Nyomatékhatárolós szárnyas csavar és anya

  CTD - Nyomatékhatárolós szárnyas csavar és anya

  Az Elesa+Ganter nyomatékhatárolós rögzítőelem fixen beállított nyomatékkal rendelkezik, így használatával elkerülhetőek a véletlen túlhúzásból fakadó sérülések olyan alkalmazásokban, ahol nem szükséges eltérő meghúzási nyomatékok alkalmazása.

 • 3D letöltés honlapunkról

  3D letöltés honlapunkról

  Örömmel tudatjuk tisztelt partnereinkkel, hogy korábban felmerülő észrevételeikre és ilyen irányú kérésükre reagálva, kidolgoztuk a 3D tervezői CAD fájlok letöltési lehetőségét Ügyfélkapunkon keresztül.

 • Adatok feltöltése rendszerünkbe

  Adatok feltöltése rendszerünkbe

  A menüsor feltöltés ikonját kiválasztva ügyviteli rendszeréből létrehozott, CSV formátumúra alakított cikklistáját egyszerűen feltöltheti a rendszerünk kosarába, ahonnan ajánlatkérést vagy rendelést tud leadni.

Jelenleg nincs online operátorunk.