Nord-Lock katalógus

Nord-Lock.pngA megújított Nord-Lock katalógusunkban a már jól ismert Nord-Lock alátétpárok kínálata mellett helyet kaptak a legújabb fejlesztésű Nord-Lock csavarbiztosítási termékek.

A korábbi típusok megtartása mellett, az új katalógusban helyet kaptak a Nord-Lock SC kivitelek, melyek a szerkezeti építésben használt HR/HV kötőelemekhez alkalmazhatók. Emellett az idő közben kibővült Nord-Lock kerékanya kínálat új méretei is helyet kaptak, valamint az áttételes csavarfeszítő rendszer, a Superbolt anyák és csavarok részletes termékkínálata is megtalálható az új katalógusunkban.

A Nord-Lock alátétek és kerékanya a súrlódás helyett a csavarszárban meghúzás során ébredő erőt használják a vibráció okozta lelazulás megakadályozására. Egyedi kialakításuknak köszönhetően a csavarkötés lazulás irányban önzáró módon viselkedik, de oly módon, hogy a kötés oldhatósága nem szűnik meg, csak vibráció okozta lazulás ellen válik biztosítottá.

Katalógus kínálata:

  • Nord-Lock alátétpár acél, rozsdamentes acél és 254 SMO anyagokból
  • Nord-Lock X-széria acél anyagból
  • Nord-Lock kerékanya többféle menethez
  • Nord-Lock SC HR/HV kötőelemekhez
  • Superbolt, áttételes csavarfeszítő rendszer

A megújult Nord-Lock csavarbiztosítási rendszer katalógusunkat megtekintheti és PDF-ben le is töltheti honlapunkról, de nyomtatott formátum is hamarosan rendelkezésre áll majd.