Trisert - önmetsző menetes betét

trisert3.jpgTrisert önmetsző menetes betét használatával teherbíró menetet hozhatunk létre műanyagokban, míg a Trisert-3 típus kritikus alkalmazási körülményeknél, kemény műanyagokban és egyes fémötvözetekben is alkalmazható.

Mindkét típus a munkadarab kialakítását követően, utólagosan kerül beszerelésre. A beszerelés behajtó szerszám segítségével történik, amely a betétet külső menete segítségével behajtja a fogadó alkatrészbe. Mivel a szerszám a betét belső menetét használja, valamennyi betét még a beszerelést megelőzően automatikusan ellenőrzésre kerül.

A sárgaréz anyagú Trisert hőre lágyuló, hőre keményedő és speciális összetételű ipari műanyagok többségében egyaránt jól alkalmazható,
a Trisert-3 típusok betétedzett acélból, 303 és 316 rozsdamentes anyagminőségekből érhetők el.

Jellemzőik:

  • Trisert fejnélküli változat (M2-M10, háromféle hossz)trisert.jpg
  • Trisert süllyesztett peremes változat (M3-M8)
  • Trisert peremes változat (M2,5-M10, kétféle hossz)
  • Trisert-3 süllyesztett peremes változat (M3-M8, kétféle hossz, háromféle anyagminőség)

Nagyobb mennyiségek esetében a gyors és hatékony szerelésére FlexiArm szerszám használata javasolt, de a nem peremes kialakításokhoz kézi behajtó szerszám is elérhető.

A Trisert önmetsző betét család méret és típusválasztékot tartalmazó katalógusoldalait a linkre kattintva PDF-ben megtekintheti és letöltheti honlapunkról.