Starlock tengelyrögzítők termékismertető kiadvány

Starlock.jpgElkészítettük a Starlock® tengelyrögzítők magyar nyelvű termékismertetőjét, melyben összegyűjtöttük tengelyrögzítőink sztenderd méretválasztékát. A kiadvány igény esetén nyomtatott formátumban is elérhető.

Általánosságban a Starlock® használata rendkívül egyszerű, egy mozdulattal a csap vagy tengely végére feltolható, ahol kialakításából adódóan stabilan rögzül.

Anyagát tekintve normál rugóacél és rozsdamentes acél kivitelekben érhetők el. A rugóacél típusok felületkezelése történhet lakkozással vagy mechanikus horganyozással. A könnyű beazonosíthatóság végett a lakkozott típusok kék és bronz színe egyben jelöli, hogy metrikus (bronz) vagy inches (kék) termékskálába tartozik-e a tengelyrögzítő.

Kialakításuk tekintetében sapka nélküli, és különböző (domború, kúpos, mély kúpos) sapkával ellátott változatok szerepelnek a kínálatban.

Jellemzőik:

  • inches (kék szín) és metrikus (bronz szín) termékskála
  • normál rugóacél és rozsdamentes acél kivitelek
  • lakkozott és mechanikus horganyzott felületek
  • sapka nélkül, és sapkával ellátott típusok
  • domború, kúpos és mély kúpos sapkák

A Starlock tengelyrögzítők magyar nyelvű termékismertetőjét a linkre kattintva PDF formátumban megtekintheti és letöltheti honlapunkról, vagy a nyomtatott formátumot kérheti elérhetőségeinken.