3D letöltés honlapunkról

Ö3D.pngrömmel tudatjuk tisztelt partnereinkkel, hogy korábban felmerülő észrevételeikre és ilyen irányú kérésükre reagálva, kidolgoztuk a 3D tervezői CAD fájlok letöltési lehetőségét Ügyfélkapunkon keresztül.

Többen bizonyára már tapasztalták, hogy az elmúlt hónapok folyamán egyre több termékünk esetében került fel 3D fájl letöltés ikon. Mostanra a termékválasztóban megtalálható cikkek 55%-a rendelkezik letölthető CAD fájllal és terveink szerint ennek száma tovább bővül a jövőben.

3D fájlok jelenleg az alábbi gyártóink termékei között érhetők el:

- Accuride golyós teleszkópos vezetősínek

- Elesa+Ganter általános gépépítő elemek

- PEM besajtolható rögzítőelemek

- Nord-Lock csavarbiztosítási rendszer

- Southco ipari zárak, zsanérok, rögzítőelemek

A temékválasztó harmadik szintjén már jelöljük, amennyiben az adott csoportba tartozó legalább egy termék rendelkezik 3D modellel, mint ahogy az ez alatti terméklistában is, hogy az adott termékhez van-e rendelve CAD fájl. A letöltést a termékre kattintva megjelenő termékadatlapon alul, a [PDF] gomb melletti [3D CAD] gomb megnyomásával kezdeményezheti.

A letöltés metódusa gyártótól függően némileg változik, direkt letölthető vagy email címre postázódik a fájl.

3D letöltés csak Ügyfélkapu felhasználók számára lehetséges. Amennyiben nem rendelkezik Biotek Ügyfélkapu hozzáféréssel, de érdeklődik 3D letöltések iránt, jelezze az info(kukac)biotek.hu címen.

Bízunk benne, hogy ez a szolgáltatás egyszerűbbé teszi az Ön munkáját, és ezáltal honlapunk használata értékesebbé válik az Ön számára.