Szegecselési rendszerek

Pop/Avdel

 

A POP® márkanevet napjainkban már szinte minden iparban dolgozó ember ismeri. Történetét tekintve, egy angliai repülőgépgyártó cég 1916-ban szabadalmaztatta az egyoldali hozzáférés mellett beszerelhető húzószegecset, melynek sorozatgyártására a Tucker Fasteners vállalatot kérték fel. Ez a húzószegecs a második világháború után popszegecs néven vált ismertté és terjedt el széles körben.

A ma már az Emhart Teknologies csoport részévé vált Tucker a popszegecsek mellett kibővítette a POP® termékkínálatot, melyben a szegecsek választékának növekedése mellett egyéb behúzható elven működő termékcsoportok, szegecsanyák, oldható gyorsrögzítő rendszerek is megjelentek. A technológiai háttér biztosítása érdekében minden egyes POP® termék beszerelésére létezik kéziszerszám vagy szerszámgép.
 

POP termékek csoportjai:

Az Emhart Teknologies piacvezető cég révén élen jár a fejlesztésben, folyamatosan megjelenő új termékekkel igyekszik megoldásokat kínálni, a felmerülő új vevői igényekre. A Biotek Kft. az eredeti POP gyártó termékeit forgalmazza, hogy élen járjon a megoldás centrikus szegecselési technológiában.