Elesa+Ganter - görgős vezeték rendszer

Elesa+Ganter - görgős vezeték rendszer

Az Elesa+Ganter cég termékkínálata tovább bővült egy olyan, komponensekből összeépíthető lineáris görgős vezeték rendszer elemeivel, amely a számos variációs lehetőség mellett jelentős teherbírással is rendelkezik.
TackSert szegecs

TackSert szegecs

A besajtolható rögzítőelemek gyártásában úttörő PEM egyik legújabb fejlesztése ez a miniatűr termék. Alumínium típusaival műanyag és NYÁK elemekhez erősíthet lemezalkatrészeket, míg rozsdamentes acél változatával akár öntvényekhez is.
Tányérrugók

Tányérrugók

Ezúton szeretnénk informálni kedves meglévő és leendő partnereinket, hogy gyártónk közelmúltban tett árcsökkentésének eredményeképp tányérrugóink kedvezőbb áron, de változatlan minőségben és választékban érhetők el.
GN 817.8 - rugós tájolócsap

GN 817.8 - rugós tájolócsap

Rugós tájolócsapok alkalmazásával egyszerre teljesíthető a gyakori állítás és pozícióban rögzítés igénye. A GN 817.8 a szokásostól hosszabb csaprésszel rendelkezik, amely kiszerelhető, helyére tetszőleges hosszúságú, végkialakítású csap szerelhető.
NLX - új generációs Nord-Lock csavarbiztosítás

NLX - új generációs Nord-Lock csavarbiztosítás

A Nord-Lock csavarbiztosítási rendszer legújabb generációja, az X-széria ötvözi a klasszikus Nord-Lock alátétpár és a tányérrugó előnyeit. Megoldást kínál olyan vibrációnak kitett csavarkötéseknek, ahol relaxáció vagy durva felületek összesimulásából adódóan szorítóerő csökkenés léphet fel.
Varilift gázrugók

Varilift gázrugók

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet a kínálatunkban szereplő Asspec gázrugók azon típusaira, melyek egy leeresztő szelep segítségével a maximális kitolóerőről, empirikus módon a tetszőleges, kívánt erőre gyengíthetők vissza, amennyiben a pontos erőigény előre nem ismert.
3D letöltés honlapunkról

3D letöltés honlapunkról

Örömmel tudatjuk tisztelt partnereinkkel, hogy korábban felmerülő észrevételeikre és ilyen irányú kérésükre reagálva, kidolgoztuk a 3D tervezői CAD fájlok letöltési lehetőségét Ügyfélkapunkon keresztül.
Fizessen bankkártyájával honlapunkon!

Fizessen bankkártyájával honlapunkon!

Új szolgáltatásunk segítségével, ügyfélkapunkon keresztül leadott rendelés esetén lehetőség adódik a fizetési módnál bankkártya opció választására, amennyiben a megvásárolni kívánt összes tétel raktáron van.
Starlock

Starlock

Ezúton mutatjuk be legújabb forgalmazott termékcsoportunkat, a Srarlock® tengelyrögzítőket. Használatuk rendkívül egyszerű, egy mozdulattal a csap vagy tengely végére feltolható, ahol kialakításából adódóan stabilan rögzül, lehúzása szinte lehetetlen roncsolódás nélkül.