Fizessen bankkártyájával honlapunkon!

Fizessen bankkártyájával honlapunkon!

Új szolgáltatásunk segítségével, ügyfélkapunkon keresztül leadott rendelés esetén lehetőség adódik a fizetési módnál bankkártya opció választására, amennyiben a megvásárolni kívánt összes tétel raktáron van.
44 - állítható szorítózár

44 - állítható szorítózár

A Southco 44-es állítható szorítózár szériának legnagyobb előnye a széles átfogási tartomány. Az átfogás működtetés során a fejrész többszöri körbeforgatásával változtatható, így a szorítás mértéke is a kívánt erősségre állítható.
bigHead - ragasztható talpas rögzítőelemek

bigHead - ragasztható talpas rögzítőelemek

A bigHead ragasztható talpas rögzítőelemek leginkább műanyagok és kompozitok esetén használatos rögzítési megoldások. Kifejlesztését az a valós igény generálta, hogy ezen anyagok esetében a hagyományos kötő- illetve rögzítőelemek egyáltalán nem, vagy csak nehézkesen használhatók.
VRTP-P - kézikerék tömör karimával

VRTP-P - kézikerék tömör karimával

A közkedvelt VRTP típusú Elesa+Ganter kézikerekek legújabb változata, a VRTP-P tömör karima keresztmetszetének köszönhetően megoldást kínál olyan alkalmazások számára, ahol a tisztíthatóság alapkövetelmény.
MP-07 - kabátakasztó gomb

MP-07 - kabátakasztó gomb

Az MP-07 típusú elrejthető kabátakasztó gomb az előlap síkjából nyomásra kijön, majd ismételt megnyomással síkba zárható. Létjogosultsága legfőképp járműveken van, ahol a használati igény alkalmi, valamint egy állandóan kiálló akasztó helyigény és közlekedés szempontjából kerülendő.
Davico árcsökkentés 50%

Davico árcsökkentés 50%

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Davico termékcsoportunk alap értékesítési árait 50%-kal csökkentettük. A termékek csak a raktárkészlet erejéig vásárolhatók meg! Az elérhető mennyiségről és az árról az ügyfélkapunkon bejelentkezve vagy az ügyfélszolgálatunkon keresztül tájékozódhatnak.
ELEROLL - moduláris anyagtovábbító rendszer

ELEROLL - moduláris anyagtovábbító rendszer

Ezúton mutatjuk be az Elesa+Ganter újdonságaként az ELEROLL moduláris anyagtovábbító rendszert. Görgős és golyós továbbító blokkok 13300N/m terhelhetőségig, karcmentes továbbító görgők, blokktartó profilok, lassítók és egyéb modulárisan építhető kiegészítők szerepelnek a kínálatban.
Starlock

Starlock

Ezúton mutatjuk be legújabb forgalmazott termékcsoportunkat, a Srarlock® tengelyrögzítőket. Használatuk rendkívül egyszerű, egy mozdulattal a csap vagy tengely végére feltolható, ahol kialakításából adódóan stabilan rögzül, lehúzása szinte lehetetlen roncsolódás nélkül.