Szakmai nap - Debrecen

Szakmai nap - Debrecen

Szeretettel meghívjuk 2014. szeptember 24-én 10-15 óra között a Debrecenben megrendezésre kerülő szakmai napunkra, ahol többek között újdonságokkal és bemutatókkal várjuk partnereinket. A rendezvényen lehetőség nyílik a cég szakembereivel való kapcsolatfelvételre a kötetlen beszélgetések során.
Elesa+Ganter rögzítő gyűrűk

Elesa+Ganter rögzítő gyűrűk

Az Elesa+Ganter választékában található GN 704, GN 705, GN 706.2, GN 706.3 és GN 707.2 típusú rögzítő gyűrűk tengelyen történő pozícionálásra, mozgáshatárolásra, rögzítésre és támasztásra alkalmasak, anyagát tekintve acél és rozsdamentes acél kivitelben érhetők el.
DZ2415 - kis keresztmetszetű lineáris vezetősín

DZ2415 - kis keresztmetszetű lineáris vezetősín

Az Accuride legújabb terméke, a 2415-ös lineáris mozgatású vezetősín, kis keresztmetszetének köszönhetően megoldást kínál minden olyan alkalmazás számára, ahol kevés hely áll rendelkezésre a beépítéshez. További előnye, hogy függőlegesen és vízszintesen egyaránt beépíthető.
AC - bowdenes zárműködtető

AC - bowdenes zárműködtető

Southco R4-es típusú, rejtetten beépíthető bekattanó zárak működtetéséhez használhatók, segítségével a zár és a nyitási pont helye egymástól eltávolítható. Egypontos csatlakozású kivitellel egy, dupla bowden csatlakozással egyszerre két zár nyitható együttesen.
Fizessen bankkártyájával honlapunkon!

Fizessen bankkártyájával honlapunkon!

Új szolgáltatásunk segítségével, ügyfélkapunkon keresztül leadott rendelés esetén lehetőség adódik a fizetési módnál bankkártya opció választására, amennyiben a megvásárolni kívánt összes tétel raktáron van.
44 - állítható szorítózár

44 - állítható szorítózár

A Southco 44-es állítható szorítózár szériának legnagyobb előnye a széles átfogási tartomány. Az átfogás működtetés során a fejrész többszöri körbeforgatásával változtatható, így a szorítás mértéke is a kívánt erősségre állítható.
bigHead - ragasztható talpas rögzítőelemek

bigHead - ragasztható talpas rögzítőelemek

A bigHead ragasztható talpas rögzítőelemek leginkább műanyagok és kompozitok esetén használatos rögzítési megoldások. Kifejlesztését az a valós igény generálta, hogy ezen anyagok esetében a hagyományos kötő- illetve rögzítőelemek egyáltalán nem, vagy csak nehézkesen használhatók.
VRTP-P - kézikerék tömör karimával

VRTP-P - kézikerék tömör karimával

A közkedvelt VRTP típusú Elesa+Ganter kézikerekek legújabb változata, a VRTP-P tömör karima keresztmetszetének köszönhetően megoldást kínál olyan alkalmazások számára, ahol a tisztíthatóság alapkövetelmény.
Starlock

Starlock

Ezúton mutatjuk be legújabb forgalmazott termékcsoportunkat, a Srarlock® tengelyrögzítőket. Használatuk rendkívül egyszerű, egy mozdulattal a csap vagy tengely végére feltolható, ahol kialakításából adódóan stabilan rögzül, lehúzása szinte lehetetlen roncsolódás nélkül.