Busexpo és Buszfesztivál

Busexpo és Buszfesztivál

Ezúton szeretnénk meghívni soron következő BUSEXPO (Zsámbék) és BUSZFESZTIVÁL (Tököl) rendezvényekre, melyeken kiállítóként a Biotek Kft-től már jól megszokott kiváló minőségű, innovatív járműipari alkatrészekkel és újdonságokkal várjuk kedves látogatóinkat.
BMS - bepattanó zár

BMS - bepattanó zár

A BMS bepattanó zár síkba záródó ajtók zárt helyzetben tartására nyújt megoldást. Az egyik változata záráskor bepattan és az ajtó húzására nyit, a másik típus záráskor bepattan, de csak reteszelő húzófül segítségével nyitható.
R4 - duplán bekattanó rejtett zár

R4 - duplán bekattanó rejtett zár

Az R4 típusú bekattanó zárak duplán bekattanó változatai a teljesen zárt pozíció mellett egy előzetes zárt pozícióval is rendelkeznek, ami egy nem kellően körültekintő bezárás esetén is biztosítja a fedél kinyílás mentességét.
GN 136 - lemez csuklópánt

GN 136 - lemez csuklópánt

Az Elesa+Ganter GN 136 típusú lemezzsanérok költséghatékony megoldást kínálnak, anyagát tekintve rozsdamentes acél és horganyzott acél kivitelek elérhetők. Rögzíthetőség szempontjából hegeszthető, normál furatos és süllyesztett furatos kialakítások szerepelnek a kínálatban, 40x40, 50x50 és 60x60mm méretekben.
AV-C20 - pozícionálható monitorállító egység

AV-C20 - pozícionálható monitorállító egység

Az AV-C20 használatával könnyen és gyorsan a kívánt pozícióba billenthető a monitor, valamint biztosan a beállított helyzetben tartja a képernyőt. A beállítás meghúzást és lazítást nem igényel, le-fel irányban 20-110fok, jobbra-balra irányban 360fok állításra van lehetőség.
Rozsdamentes acél gázrugók

Rozsdamentes acél gázrugók

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet a kínálatunkban szereplő Asspec rozsdamentes acél gázrugó típusokra, melyek AISI 316 anyagminőségből készülnek. Méretét tekintve 50-500mm közötti lökethosszokkal, 154-1066mm kitolt hosszakkal rendelkeznek, 50-2500N közötti erőtartományban.
Starlock

Starlock

Ezúton mutatjuk be legújabb forgalmazott termékcsoportunkat, a Srarlock® tengelyrögzítőket. Használatuk rendkívül egyszerű, egy mozdulattal a csap vagy tengely végére feltolható, ahol kialakításából adódóan stabilan rögzül, lehúzása szinte lehetetlen roncsolódás nélkül.