Busexpo és Buszfesztivál

Busexpo és Buszfesztivál

Ezúton szeretnénk meghívni soron következő BUSEXPO (Zsámbék) és BUSZFESZTIVÁL (Tököl) rendezvényekre, melyeken kiállítóként a Biotek Kft-től már jól megszokott kiváló minőségű, innovatív járműipari alkatrészekkel és újdonságokkal várjuk kedves látogatóinkat.
ELEROLL - moduláris anyagtovábbító rendszer

ELEROLL - moduláris anyagtovábbító rendszer

Ezúton mutatjuk be az Elesa+Ganter újdonságaként az ELEROLL moduláris anyagtovábbító rendszert. Görgős és golyós továbbító blokkok 13300N/m terhelhetőségig, karcmentes továbbító görgők, blokktartó profilok, lassítók és egyéb modulárisan építhető kiegészítők szerepelnek a kínálatban.
MP Novibra - bekattanó zár

MP Novibra - bekattanó zár

A Southco kínálatában szereplő MP-01 és MP-02 típusú Novibra bekattanó zárak esztétikus megoldást kínálnak ajtók és fiókok zárására. Becsukáskor a zárnyelv magától bekattan, míg a nyitás egy integrált forgatható fogantyú működtetésével valósul meg.
DP0115-ECRC - csillapított önbehúzó

DP0115-ECRC - csillapított önbehúzó

Megjelent a DA0115RC lineáris vezetősín rendszer legújabb opcionális kiegészítője, melynek használatával csapódástól mentes zárás valósítható meg vízszintesen mozgó sínbeépítés esetén.
BMS - bepattanó zár

BMS - bepattanó zár

A BMS bepattanó zár síkba záródó ajtók zárt helyzetben tartására nyújt megoldást. Az egyik változata záráskor bepattan és az ajtó húzására nyit, a másik típus záráskor bepattan, de csak reteszelő húzófül segítségével nyitható.
R4 - duplán bekattanó rejtett zár

R4 - duplán bekattanó rejtett zár

Az R4 típusú bekattanó zárak duplán bekattanó változatai a teljesen zárt pozíció mellett egy előzetes zárt pozícióval is rendelkeznek, ami egy nem kellően körültekintő bezárás esetén is biztosítja a fedél kinyílás mentességét.
GN 136 - lemez csuklópánt

GN 136 - lemez csuklópánt

Az Elesa+Ganter GN 136 típusú lemezzsanérok költséghatékony megoldást kínálnak, anyagát tekintve rozsdamentes acél és horganyzott acél kivitelek elérhetők. Rögzíthetőség szempontjából hegeszthető, normál furatos és süllyesztett furatos kialakítások szerepelnek a kínálatban, 40x40, 50x50 és 60x60mm méretekben.
Starlock

Starlock

Ezúton mutatjuk be legújabb forgalmazott termékcsoportunkat, a Srarlock® tengelyrögzítőket. Használatuk rendkívül egyszerű, egy mozdulattal a csap vagy tengely végére feltolható, ahol kialakításából adódóan stabilan rögzül, lehúzása szinte lehetetlen roncsolódás nélkül.