GN 817.8 - rugós tájolócsap

GN 817.8 - rugós tájolócsap

Rugós tájolócsapok alkalmazásával egyszerre teljesíthető a gyakori állítás és pozícióban rögzítés igénye. A GN 817.8 a szokásostól hosszabb csaprésszel rendelkezik, amely kiszerelhető, helyére tetszőleges hosszúságú, végkialakítású csap szerelhető.
NLX - új generációs Nord-Lock csavarbiztosítás

NLX - új generációs Nord-Lock csavarbiztosítás

A Nord-Lock csavarbiztosítási rendszer legújabb generációja, az X-széria ötvözi a klasszikus Nord-Lock alátétpár és a tányérrugó előnyeit. Megoldást kínál olyan vibrációnak kitett csavarkötéseknek, ahol relaxáció vagy durva felületek összesimulásából adódóan szorítóerő csökkenés léphet fel.
Varilift gázrugók

Varilift gázrugók

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet a kínálatunkban szereplő Asspec gázrugók azon típusaira, melyek egy leeresztő szelep segítségével a maximális kitolóerőről, empirikus módon a tetszőleges, kívánt erőre gyengíthetők vissza, amennyiben a pontos erőigény előre nem ismert.
3D letöltés honlapunkról

3D letöltés honlapunkról

Örömmel tudatjuk tisztelt partnereinkkel, hogy korábban felmerülő észrevételeikre és ilyen irányú kérésükre reagálva, kidolgoztuk a 3D tervezői CAD fájlok letöltési lehetőségét Ügyfélkapunkon keresztül.
Fizessen bankkártyájával honlapunkon!

Fizessen bankkártyájával honlapunkon!

Új szolgáltatásunk segítségével, ügyfélkapunkon keresztül leadott rendelés esetén lehetőség adódik a fizetési módnál bankkártya opció választására, amennyiben a megvásárolni kívánt összes tétel raktáron van.
Starlock

Starlock

Ezúton mutatjuk be legújabb forgalmazott termékcsoportunkat, a Srarlock® tengelyrögzítőket. Használatuk rendkívül egyszerű, egy mozdulattal a csap vagy tengely végére feltolható, ahol kialakításából adódóan stabilan rögzül, lehúzása szinte lehetetlen roncsolódás nélkül.